INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Președintele lui Inter, dezlănțuit împotriva șefului Seriei A: „Cel mai mare și întunecat clovn!”

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 15:17

Steven Zhang l-a pus la zid pe Paolo Dal Pino, șeful Seriei A, pentru că tot mută meciul Juventus - Inter din cauza alarmei de coronavirus: „Te joci cu calendarul și pui pe planul doi sănătatea publicului”.

Enervat că liderii campionatului italian nu au decis încă data meciului Juventus - Inter, amânat pentru acestă duminică din cauza alertei de coronavirus, reprogramat inițial pe 13 mai, dar putându-se juca și mai devreme, președintele clubului nerazzurro a ieșit la atac. Desființându-l pe șeful Seriei A, Paolo Dal Pino.

„Te joci cu calendarul și pui pe planul doi sănătatea publicului. Ești cel mai mare și întunecat clovn. 24 de ore? 48 de ore? 7 zile? Care e următorul pas? Vorbești despre sportivitate și întrecere corectă. Cum ți se pare ideea asta, să nu ne protejăm jucătorii și antrenorii și să le cerem să joace nonstop 24 de ore timp de șapte zile pe săptămână?", a postat Steven Zhang pe Instagram.

6 meciuriau fost suspendate în ultima etapă de Serie A, din cauza coronavirusului

Fiul patronului interist i-a cerut oficialului italian: „Ieși în față și asumă-ți responsabilitatea! Să-ți fie rușine, Paolo Dal Pino!”. Și a încheiat: „Pentru toți oamenii din lumea întreagă, vă rog, fiți în siguranță! Nu contează că sunteți fani Inter, Juventus sau nu țineți cu nimeni! Asta contează pentru voi, pentru familiile voastre și pentru societatea noastră”.

Vezi și:

Coronavirusul continuă să provoace haos în Italia! Derby-ul Atalanta - Lazio, în pericol de a fi amânat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  03 Martie 2020, 17:22

Adio titlu anu' ăsta, se pare (nu c-ar fi jucat nerazzurri ca nişte adevăraţi campioni, dar totuşi). Ne fac cu arbitrii în Derby d'Italia (de parcă asta ar fi vreo noutate), oricând s-o juca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează