INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Președintele lui Inter Milano, suspectat de corupție » Reacția lui Thohir: "Dacă am greșit, sunt pregătit să merg la închisoare"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat miercuri, 08 martie 2017 11:27

Erick Thohir este investigat în calitate de președinte al Comitetului Olimpic indonezian, el fiind suspectat că ar fi sustras 650.000 de euro din suma destinată Jocurilor Asiatice. Thohir a confirmat că a colaborat cu autoritățile din țara sa, în cadrul anchetei.

”Am un profund respect pentru lege. În cazul în care se constată că a fost responsabilitatea mea, sunt gata să plătesc. Nu trebuie să derulăm ancheta în scopuri politice, dar dacă eu am greșit, sunt pregătit să merg la închisoare”, a declarat președintele lui Inter Milano.

Investigația se referă la organizarea Jocurilor Asiatice din 2018, care se vor desfășura în Indonezia și vor cuprinde 493 de evenimente la 42 de sporturi diferite. Thohir este implicat într-o anchetă în care există suspiciunea de corupție și deturnare de fonduri de aproximativ 650.000 de euro din programul de ”socializare” al competiției asiatice, din șase orașe diferite.

În afara președintelui Comitetului Olimpic indonezian, mai sunt implicați și alți trei oficiali: Dody Iswandi, secretar general, Anjas Rival, trezorier și Ikhwan Agus, furnizor de servicii.

Cu toate astea, clubul italian a anunțat că: ”în lumina recentelor informații apărute în presă, FC Internazionale dorește să clarifice situația și să anunțe că președintele Erick Thohir nu este sub investigație. El a oferit tot sprijinul autorităților indoneziene, în calitatea sa de șef al Comitetului Olimpic”.

surse: gazzetta.it, themalaymailonline.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1192813974089668
Vieru Florin  •  08 Martie 2017, 14:29

astia fac atata caz pentru 650 000 euro? si sunt gata sa faca si bulau? pai de ce nu vin tata la ai nostrii sa ii invete cat si cum sa fure, ventual cum sa dea o lege anticoruptie si in cazul in care nu merge o amnistie/gratiere cu dedicatie, alo domnul serban nicolae nu puteti acorda niste consultatii/meditatii?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează