INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Președintele lui Juventus, Andrea Agnelli, comentariu ciudat despre echipa-miracol Atalanta: „A avut doar un sezon bun”

Andrea Agnelli, președintele lui Juventus
Andrea Agnelli, președintele lui Juventus

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 21:20

Președintele lui Juventus, Andrea Agnelli (44 de ani), este de părere că Atalanta nu ar fi trebuit să participe în Liga Campionilor, în ciuda faptului că echipa din Bergamo este foarte aproape de calificarea în sferturile competiției în acest sezon.

Agnelli nu pare impresionat de reușitele echipei italiene. Sezonul trecut, Atalanta a terminat pe poziția a treia în Serie A și s-a calificat astfel în grupele Ligii Campionilor. În acest sezon, Atalanta pare aproape de a repeta performanța, ocupând poziția a patra în acest moment.

Cu toate acestea, Agnelli este de părere că Atalanta nu ar fi trebuit să apară în Liga Campionilor de la bun început:

„Am un mare respect pentru ceea ce realizează Atalanta, dar fără istorie pe plan internațional și mulțumită unui singur sezon bun, a avut acces direct în cea mai importantă competiție europeană inter-cluburi. Este acest lucru corect?

Apoi, mă gândesc la Roma, care a contribuit în ultimii ani la menținerea Italiei în top. A avut un sezon mai slab și acum a rămas pe-afară, având parte de o lovitură puternică pe plan financiar” 
- Andrea Agnelli 

70 de goluria marcat Atalanta în acest sezon de Serie A, fiind echipa cu cel mai bun atac

Agnelli a ținut să menționeze că este foarte important ca marile echipe europene să nu înregistreze pierderi financiare mari, chiar dacă performanțele acestora pe teren nu sunt la cel mai înalt nivel: „Trebuie să protejăm investițiile și costurile. Ideea este să existe un echilibru între contribuția pe care echipele o aduc fotbalului european și performanțele lor dintr-un sezon”.

Citește și:

Real Madrid și Juventus pregătesc schimbări de antrenori! Mauricio Pochettino la Real, Zinedine Zidane la Juventus cu Pogba și Ter Stegen

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1224372084255122
Albu Florin  •  06 Martie 2020, 09:37

tipic juBentus!ei, care au furat ani in sir, ar fi trebuit sa aiba interdictie 20 ani la SERIE A!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Martie 2020, 08:05

Practic vrea Champions League doar pt echipele cu nume, traditie si mai ales bani! Indiferent de locul ocupat la finele sezonului! Probabil o sa devina un soi de NBA, cu un nr fix de echipe carora li se va da licenta si nu isi vor putea niciodata pierde locul! Fara criterii de performanta pe plan intern, fara calificari sau tururi preliminare. Echipele mici nu vor avea acces indiferent cat sunt de bune.

flojo
flojo  •  06 Martie 2020, 07:12

Deci să înţelegem de la penibilul ăsta că alte echipe nu mai au voie să joace, doar cele 4-5 care au făcut performanţe înainte, alea să ia toţi banii etc. Păi să-şi facă atunci campionatul lor şi să joace între ele de n-şpe ori... Oricum, mai bine văd un meci al Atalantei decât al lui Juve sau al Romei, e mult mai spectaculos!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close