INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VILLARREAL - REAL MADRID 2-3

Președintele lui Villarreal, atac dur după eșecul cu Real: ”Arbitrii au plecat cu daruri”

La fel ca Jurado (Espanyol), arbitrii au plecat cu amintiri blanco +1   FOTO
La fel ca Jurado (Espanyol), arbitrii au plecat cu amintiri blanco

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2017 00:00

Președintele Fernando Roig se revoltă pentru penalty-ul inventat la 2-1, care a favorizat remontada lui Real. "În pungi au fost pixuri, insigne și brelocuri”, spune Comisia de Arbitri.

Real și-a recuperat poziția de lider suflată pentru câteva ore de Barcelona, după o răsturnare de scor dramatică cu Villarreal (3-2).

În ultimele 30 de minute pe "Estadio de la Ceramica", trupa lui Zidane a întors soarta unui meci, început slab, în care încasase două goluri imediat după pauză. Și terminat cu mare scandal, fanii strigând "Hoții" și președintele gazdelor făcând acuzații grave.

"Nu puteam să-mi tai brațul!"

" Gil Manzano și asistenții săi au plecat de la stadion cu sacoșe având sigla Madridului. Asta nu-i deloc în regulă", s-a înfuriat Fernando Roig. Care îl critică pe "central" pentru penalty-ul acordat lui Real în minutul 74, la 2-1, și transformat sigur de Cristiano Ronaldo.

11 metri cadou, la hențul involuntar comis de Bruno, mingea deviindu-i în mâna stângă din colegul Musacchio, la șutul lui Kroos.

"Nu puteam să îmi tai brațul! Golul egalizator ne-a debusolat complet", s-a apărat Bruno. Bale marcase primul (64), cu capul.

Apoi Morata, intrat în locul lui Benzema, l-a imitat (83). Dar
Comisia de Arbitri zice că gestul e normal: "Au fost 6-7 brelocuri, 3-4 pixuri și 15-20 de insigne".

Piqué atacă din nou

Marele inamic catalan al arbitrilor a ieșit iar la atac. Piqué și-a amintit că, la Villarreal, tot Bruno a blocat cu mâna mingea șutată de Messi, la 1-1 pe 8 ianuarie, și Barca n-a primit penalty. "Contra acelorași echipe, 8 puncte. 8 și atât. Asta scrie chiar presa din Madrid", a postat Gerard pe contul de Twitter. Aluzie la punctele pierdute de trupa blaugrana pe mâna arbitrilor în acest campionat.

Citește și: Pique și Sergio Ramos s-au certat pe Twitter: "Mă surprindea dacă spunea Messi acest lucru"

Și-a rupt ligamentul!

Sergio Asenjo a fost schimbat după numai 35 de minute. Portarul lui Villarreal și-a rupt ligamentul încrucișat al genunchiului stâng și va fi operat. E a patra accidentare gravă suferită în carieră!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează