INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Președintele Realului s-a hotărît: afară cu Benitez la următorul pas greșit. Înlocuitorul e deja stabilit

Benitez pare a avea zilele numărate la Real
Benitez pare a avea zilele numărate la Real

Articol de - Publicat joi, 17 decembrie 2015 00:00

Florentino Perez a ajuns la concluzia că doar Zizou, 43 de ani, în prezent la echipa secundă, le mai poate reda galacticilor strălucirea de altădată.

Îndepărtarea lui Rafa Benitez e o chestiune de zile - au aflat Marca și As, ziarele de casă ale Realului. Mai precis, "la următorul pas greșit".

Președintele Florentino Perez i-ar fi stabilit inclusiv succesorul: Zinedine Zidane, antrenorul echipei secunde. Schimbarea ce se pune la cale a fost confirmată ieri și de cotidianul L'Equipe: "Va fi o formalitate".

Perez îl confirmase pe Benitez după 0-4 cu Barcelona. Dar i-a retras sprijinul duminică,  în urma eșecului de la Villarreal (0-1). El a ajuns la concluzia că doar Zizou va reuși să-i redea echipei consistența ofensivă și să readucă liniștea în vestiar.

Francezul e pregătit, deși și-ar fi dorit să înceapă din vară: "Dacă Real are nevoie de mine, nu pot refuza o asemenea ofertă".

"Zizou mi-a fost secund în sezonul 2013-2014. Cînd vorbea, întreg vestiarul îl asculta"
Carlo Ancelotti, fost antrenor Real (2013-2015)

3e locul pe care-l ocupă Real în clasament, la 5 puncte de liderul Barcelona

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează