INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Prețul lui Neymar, stabilit de FIFA la 164 de milioane: „A rămas unul dintre obiectivele lui Real Madrid”

Neymar
Neymar

Articol de - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 21:00

Fostul agent al atacantului brazilian Neymar, Wagner Ribeiro, susține că Real Madrid continuă să viseze la transferul său. PSG a plătit 222 de milioane acum trei ani, când l-a luat de la Barcelona.

Dacă Javier Tebas, președintele Ligii spaniole, a declarat că "este imposibil ca Neymar să revină acum la Barcelona", un fost impresar al atacantului susține că Real Madrid n-a renunțat la ideea unui transfer. 

Wagner Ribeiro a afirmat la postul american ESPN: "Eu am fost de mai multe ori la Madrid, iar Neymar a rămas unul dintre obiectivele lui Florentino Perez. Anul trecut, în mai, am și discutat în biroul lui. Mi-a mărturisit că visează în continuare la această mutare". 

Agentul a mai dezvăluit că prețul pentru care poate fi achiziționat de la PSG ar fi de 164 de milioane de euro, o sumă fixată de FIFA și valabilă pentru 2020, informația fiind confirmată și de cotidianul Marca.

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Nadine Goncalves, mama lui Neymar, și-a părăsit iubitul în vârstă de 23 de ani! Care a fost motivul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează