INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Prietenia cu Erdoğan l-a salvat de închisoare! Arda Turan, condamnat la 2 ani și 8 luni cu suspendare după scandalul monstru în care a fost implicat

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 16:12

Pedeapsa este cu suspendare, dar, dacă va comite o infracțiune în următorii cinci ani, Arda Turan, vedeta lui Bașakșehir, chiar va ajunge după gratii!

La 32 de ani, Arda Turan nu mai e jucătorul extraordinar care a fost cândva. Extraordinar la Atlético Madrid (2011-2015), starul turc cu 100 de selecții și 17 goluri la națională a dezamăgit la Barcelona și, împrumutat la Bașakșehir, a ajuns pe prima pagină numai cu momente episoade negative. Ultimul e acesta. 

Anul trecut, Arda l-a bătut într-o discotecă din Istanbul pe cântărețul Berkay Șahin, căruia i-a rupt nasul. Apoi, aflat sub influența alcoolului, s-a dus după el la spital, unde a tras cu pistolul înspăimântându-i pe pacienți. 

Azi, tribunalul l-a condamnat la doi ani, opt luni și 15 zile de închisoare cu suspendare (echivalentul a 400.000 de euro amendă) pentru vătămare corporală, posesie ilegală de arme și folosirea pistolului într-un loc public.

Dacă va mai comite o infracțiune în următorii cinci ani, va ajunge după gratii. A scăpat doar datorită prieteniei cu președintele Erdoğan. 

Vezi și: 

Najila Trindade, femeia care l-a acuzat de viol pe Neymar, a intrat în încurcătură! Motivul pentru care a ajuns să fie anchetată 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează