INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Prietenia cu Messi l-a ajutat decisiv pe Pinto să semneze un nou acord cu FC Barcelona

Glumele între Messi și Pinto sînt aproape zilnice
Glumele între Messi și Pinto sînt aproape zilnice

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2012 16:54

Jose Manuel Pinto tocmai şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona, pînă în 2013. Ştirea a produs oarece rumoare în Spania. De ce? 1. Este vorba despre un portar trecut de 36 de ani; 2. Se anticipa că echipa catalană înclină să se despartă de un jucător recalcitrant, care a produs destule scandaluri, cum a fost cel din aprilie, la semifinala Ligii cu Real.

Cele două motive n-au fost suficiente pentru o despărţire deoarece a existat unul mult mai puternic care le-a contracarat: Pinto este, alături de Dani Alves, cel mai bun prieten al lui Messi în formaţia ”blaugrana”. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, îşi fac glume unul altuia, întreţin reciproc o bună dispoziţie. În baza acestei relaţii apropiate, Leo a insistat pe lîngă şefi ca să-i ofere un nou acord amicului său, susţine cotidianul ”El Confidencial”.

Conducătorii din ”Camp Nou” nu au stat prea mult pe gînduri şi i-au propus prelungirea portarului special ca să-i facă pe plac lui Messi. Fiindcă, aşa cum spunea recent Guardiola, ”atunci cînd Leo nu joacă bine înseamnă că ceva în jurul său nu funcţionează”. Iar una dintre ”rotiţe” se numeşte Pinto.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
danalexu
danalexu  •  04 Ianuarie 2012, 17:25

ce s-a intamplat la semifinala nu a fost din cauza lui pinto ci a ingamfatului de maurinio

Vezi toate comentariile (1)
Comentează