INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANCHETĂ

Prietenul lui Boloni, suspectat de spălare de bani. Sume primite de la impresarul lui Ronaldo transformate în mașini de lux, acțiuni, ceasuri și tablouri de Van Gogh!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 19:01 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 19:11

Tranzacțiile financiare s-ar fi realizat prin conturile lui Luciano D'Onofrio, cel care l-a adus pe Laszlo Boloni la Standard, Antwerp și Metz.

Luciano D'Onofrio a fost mereu apropiat de Laszlo Bölöni. Era vicepreședintele lui Standard când Loți a cucerit titlul în Belgia, în 2009.

Tot el, ca director sportiv, l-a atras pe antrenor la Antwerp, în 2017. Și același D'Onofrio, acum consilierul președintelui lui FC Metz, a insistat ca Bölöni să fie adus vara trecută la clubul din liga secundă franceză.

N-a mai avut răbdare! Imaginea interzisă publicată de Ivana pe plajele din Qatar ar putea fi prea mult
CROAȚIA
N-a mai avut răbdare! Imaginea interzisă publicată de Ivana pe plajele din Qatar ar putea fi prea mult

Luciano D'Onofrio ar fi primit peste 11 milioane de euro

Momentan însă, LDO este suspectat de spălare de bani. RTBF și Le Vif fac o anchetă legată de D'Onofrio. Ar fi primit din străinătate peste 11 milioane de euro între 2014 și 2018.

O parte din bani ar fi fost transformați în mașini de lux, ceasuri, apartamente, acțiuni la bursă și un tablou semnat Vincent van Gogh. RTBF și Le Vif au documente privind tranzacțiile financiare realizate prin contul său bancar și al companiei lui, Podium.

Prietenul lui Boloni, suspectat de spălare de bani. Sume primite de la impresarul lui Ronaldo transformate în mașini de lux, acțiuni, ceasuri și tablouri de Van Gogh!
Luciano D'Onofrio

„Sume derivate din crima organizată"

„Banii au provenit de la Gestifute, firma de impresariat a lui Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo. Și de la două companii ale unui alt impresar portughez, Joao Almeida", s-a precizat. "Sume derivate din crima organizată".

Ce inspirație! Șocul Mondialului i-a adus unui profesor din SUA un milion de dolari

Pelé îl consideră pe Kylian Mbappe succesorul său: „Sunt fericit să te văd depășindu-mi alt record”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
unulobisnuit
unulobisnuit  •  10 Decembrie 2022, 18:10

Van Gogh e băiatul ăla care joacă într-o ureche?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Decembrie 2022, 10:27

sigur ca este implicat ...altfel de ce ar aparea in gsp ?

dobrin
dobrin  •  09 Decembrie 2022, 21:04

Si de ce dati poza cu Boloni? E si el implicat?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează