INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚARA GALILOR

Prima măsură a lui Ryan Giggs la naţionala Ţării Galilor » Cum plănuieşte să-l "resusciteze" pe Gareth Bale

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 21:42

Ryan Gigs, noul selecţioner al Ţării Galilor, şi-a intrat deja în rol, iar într-un interviu acordat Sky Sports, acesta a explicat cum plănuieşte să-l readucă pe Gareth Bale, vedeta naţionalei, la forma care l-a consacrat.

Fostul fotbalist de la Manchester United, care a evoluat la cel mai înalt nivel până la vârsta de 40 de ani, spune că prin experienţa sa, acumulată în cele 23 de sezoane petrecute pe Old Trafford, îl poate sprijini pe Bale, starul lui Real Madrid, care a fost măcinat de accidentări în ultimele sezoane.

"Este vorba despre transmiterea experienţei mele către jucători. Probabil voi avea o conversaţie cu el, pentru că toată lumea îşi doreşte un Gareth Bale pregătit fizic şi o naţională a Ţării Galilor sănătoasă, pentru a avea cei mai buni jucători la dispoziţie", a declarat galezul, potrivit sursei citate.

1918 meciuri a bifat Bale în această stagiune pentru Real Madrid, reuşind să înscrie de 7 ori

Legenda lui United a continuat, expunându-şi strategia pe care doreşte să o abordeze în mandatul său la cârma galezilor: "Voi vorbi cu toţi jucătorii experimentaţi. Voi încerca să aflu lucrurile care îi mulţumesc, cele care îi nemulţumesc, iar apoi voi stabili cum trebuie să abordez situaţia.

Pentru a avea succes, ai nevoie de un mediu competitiv, unde jucătorii să se motiveze reciproc. Am jucat la un club unde sesiunile de antrenament erau mai dificile decât meciurile în sine. Acesta este genul de mediu pe care vreau să îl creez, acela unde jocul pare relativ uşor, în comparaţie cu antrenamentul", a mai spus Giggs.

Pe 24 februarie, Giggs se va afla în Elveţia, unde va asista la tragerea la sorţi pentru grupele UEFA Nations League. Ţara Galilor este repartizată în prima urnă valorică a Ligii B, alături de Austria, Rusia şi Slovacia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează