INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAŢII

Prima reacție a lui Maradona după ce Messi și-a anunțat retragerea: "I-au ordonat să spună asta! Se folosesc de el"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2016 08:44

După ce a pierdut finala Copa America, la penalty-uri cu Chile, scor 2-4, Leo Messi a anunțat că se retrage de la naționala Argentinei.

Diego Maradona, cel care în ultima perioadă a fost extrem de critic la adresa lui Messi, a comentat decizia luată de starul argentinian și dă vina pe cei din Federație, apărându-l pe fotbalistul Barcelonei.

"L-au lăsat singur pe Messi, iar eu nu vreau să îl las singur. Vreau să vorbesc cu el, ca să îl fac să lupte împotriva tuturor care l-au lăsat singur.

Pentru mine, declarația lui Messi servește pentru a acoperi dezastrul din fotbalul argentinian. Se folosesc de el pentru a masca toate dezastrele făcute în Federație, iar azi vorbim despre el și nu despre ei.

Vor să acopere că am pierdut două finale cu Chile, care nu este Olanda din 1974. Am impresia că i-a ordonat: «Du-te și spune ceva pentru a ne salva». Am fost un dezastru și l-au lăsat singur.

Messi trebuie să continue la națională. Trebuie să continue! Trebuie să continue pentru că va ajunge în Rusia (n.r. la CM 2018) cu șansa de a fi campion mondial. El trebuie să se sprijine pe ceilalți băieți, care îl pot ajuta să ducă echipa în față. Nu pe cei cere îi spun să plece. Să îi dea la o parte pe cei care nu îl lasă nici să plângă. Nu joacă și nici nu îl lasă să plângă. Cei care spun că trebuie să plece o fac pentru a nu vedea dezastrul din fotbalul argentinian", a spus Maradona, potrivit Mundo Deportivo.

"Acum, mai mult ca niciodată, sunt mândru de naționala noastră. Sper să îl văd pe cel mai bun fotbalist din lume jucând mulți ani" Mauricio Macri, președintele Argentinei

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  28 Iunie 2016, 15:13

Diferenta dintre Maradona si Messi este Maradona ! plange messi, plange messi, plange !

itrobert
itrobert  •  28 Iunie 2016, 07:55

Argentinieniio considera un dezastru ca au ajuns in finala si n-au luat titlul in vreme ce ai nostrii cauta scuze pentru rusinea ultimului loc din grupa... Mai si vorbesc de mondiale; auzi la ei, mondiale... Ce sa cautati ma *** la mondiale, sa mai faceti tara de ras si pe plan mondial??? Nu suntem suficient de rasu' lumii?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează