INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Prima reacție dură! Ryan Giggs îl acuză pe Zlatan: "Când ești bătut cu 4-0, n-ai cum să faci asta!"

Zlatan Ibrahimovici, foto: Gulliver/gettyimages
Zlatan Ibrahimovici, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 25 octombrie 2016 10:19

Înfrângerea usturătoare a lui United pe terenul lui Chelsea, scor 0-4, crește tensiuni imense în curtea "diavolilor". Suporterii și legendele grupării de pe Old Trafford au pus la zid atitudinea senină a jucătorilor după umilința suferită în fața trupei lui Antonio Conte.

Imediat după fluierul final, elevii lui Mourinho au fost surprinși de camerele de vederi zâmbind adversarilor, schimbând tricourile de joc și îmbrățisându-se.

Zlatan Ibrahimovic i-a dăruit râzând tricoul său lui Eden Hazard, autorul golului cu numărul trei, iar Anthony Martial a părăsit terenul de joc la brațul lui N'Golo Kante, marcatorul golului patru al londonezilor.

Ryan Giggs, 42 de ani, legenda vie a lui United, a fost vizibil deranjat de atitudinea lejeră a actualilor fotbaliști, mai ales de Zlatan, care a fost surprins zâmbind cu adversarul.

"Poți să pierzi în fotbal, dar când ești bătut iar la capătul meciului stai să faci schimb de tricouri nu îmi place, puteți să spuneți că sunt de modă veche.

Când pierzi cu 4-0, îți feliciți adversarii, le mulțumești suporterilor și părăsești terenul. Nu mi se pare normal să stai pe gazon, schimbând tricouri și râzând cu adversarii care tocmai te-au bătut măr", a răbufnit fostul mijlocaș galez, conform Daily Mail.

963de partide a jucat Ryan Giggs în tricoul lui United, reușind să marcheze 168 goluri și să câștige două trofee Champions League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
696253093853906
Ghita Florin  •  25 Octombrie 2016, 10:53

Mai ales cand tot meciul te-ai plimbat pe teren ca in parc

Vezi toate comentariile (1)
Comentează