INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA WORLD CUP

VIDEO Știm prima semifinală de la Campionatul Mondial al Cluburilor! Săptămână de vis pentru Egipt

Egiptenii de la Al Ahly au trecut cu 1-0 de mexicanii de la Monterrey și o vor înfrunta pe Palmeiras în semifinalele Campionatului Mondialul al Cluburilor.
Egiptenii de la Al Ahly au trecut cu 1-0 de mexicanii de la Monterrey și o vor înfrunta pe Palmeiras în semifinalele Campionatului Mondialul al Cluburilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 20:24 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 20:45

Egiptenii de la Al Ahly au trecut cu 1-0 de mexicanii de la Monterrey și o vor înfrunta pe Palmeiras în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor.

Al Ahly, campioana en-titre a Ligii Campionilor Africii, și Monterrey, câștigătoarea trofeului în zona CONCACAF, s-au întâlnit în primul sfert de finală de la Campionatul Mondial al Cluburilor, competiție organizată în Emiratele Arabe Unite.

Al Ahly - Palmeiras, prima semifinală de la Campionatul Mondial al Cluburilor

Al Ahly a răsturnat calculele hârtiei. În ciuda celor 6 fotbaliști aflați la Cupa Africii, unde Egiptul s-a calificat în finala contra Senegalului, a trecut cu 1-0 de Monterrey. Unicul gol a fost înscris de Mohamed Hany, în minutul 54, cu un șut puternic de la 16 metri.

Pe cealaltă jumătate de tablou, Chelsea își așteaptă adversara din semifinale. Va fi decisă în „sfertul” Al Hilal - Al Jazira, programat mâine. Semifinalele se vor juca pe 8 și 9 februarie, iar câștigătoarea va fi decisă pe 12 februarie.

13 trofeeau reprezentantele Europei la Campionatul Mondial al Cluburilor. Singurele echipe care au mai triumfat, în 4 rânduri, sunt cele din America de Sud

Citește și alte știri din fotbalul mondial:

Greenwood, amenințat după ce a fost arestat pentru agresarea iubitei » Ce măsuri și-a luat la conac + păzit de un câine de 25.000 de lire

Șumudică, fără victorie în campionat de 3 luni și jumătate: „În 20 de carieră, n-am mai văzut o situație atât de dramatică!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează