INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Motivați la maximum! Primă uriașă pentru Moruțan, Cicâldău et Comp., ca să o bată pe Fenerbahce în derby-ul Turciei

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău
Foto: Imago
Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 16:20 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 17:18

Galatasaray joacă duminică în campionat cu marea rivală Fenerbahce, iar oficialii grupării „Cim Bom Bom” fac tot posibilul ca fotbaliștii lui Fatih Terim să fie motivați încât să câștige partida.

Potrivit presei din Turcia, Galatasaray a achitat toate salariile restante fotbaliștilor înaintea meciului, iar ca bonus conducerea clubului este gata să le dea o primă colosală elevilor lui Terim pentru victoria din derby.

Astfel, potrivit turcilor de la fanatik.com.tr, jucătorii vor împărți 4.000.000 de de lire turcești (aproximativ 350.000 de euro) în cazul în care se vor impune duminică.

Banii nu vor fi o problemă pentru club, deoarece Galata a vândut deja toate biletele disponibile pentru meci și anunță o încasare de aproape 10.000.000 de lire turcești (~800.000 euro).

Moruțan, incert pentru meciul cu Fener

Olimpiu Moruțan ar putea rata derby-ul cu Fenerbahce, de duminică, din cauza unei leziuni suferite la coapsa dreaptă. 

„S-a accidentat în meciul cu Liechtenstein", a anunțat gruparea roș-galbenă, dezvăluind că mijlocașul nu s-a putut antrena.  În timp ce Cicâldău și-a reluat pregătirea, reintrând în programul echipei.

Alexandru Cicâldău, curtat de Atalanta

La numai o jumătate de an de când a devenit jucătorul lui Galatasaray, Alexandru Cicâldău ar putea părăsi clubul din Istanbul. 

Potrivit jurnaliștilor turci de la Tele+, mijlocașul în vârstă de 24 de ani ar fi curtat insistent de Atalanta, una dintre cele mai puternice echipe din Serie A. Cicâldău are contract până în 2026 cu Galatasaray.

Caz incredibil la Galatasaray: „Orbisem complet!"

Omar Elabdellaoui, fundașul dreapta în vârstă de 29 de ani al lui Galatasaray, și-a pierdut vederea de Revelion, după ce artificiile i-au explodat în față. După 11 luni, norvegianul vede din nou și își poate relua cariera.

De Revelion, a ieșit afară, în curte, cu cei doi băieți. A vrut să-i distreze și a aprins artificiile. O clipă de neatenție și materialele pirotehnice i-au explodat în față. 

Mult timp s-a spus că Omar și-ar putea pierde vederea definitiv. Chiar el povestește acum cât a suferit, într-o lungă postare pe rețelele de socializare, „în 11 luni teribile, cea mai dificilă perioadă a vieții mele".

„În momentul accidentului, totul era negru pentru mine. Orbisem complet, iar fața mea era arsă", spune Elabdellaoui. „Încet-încet, mi-am recăpătătat vederea la ochiul stâng. După un timp, ochiul stâng își revenise, era ca înainte". Cel drept era problema: „A fost afectat grav. Am reînceput să văd cu el doar de puțină vreme".

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Dani Alves are un salariu la Barcelona mai mic decât ia Keșeru la FCSB!

Steven Gerrard, fără teamă înainte de debutul în Premier League: „Vor pune presiune pe mine, dar abia aștept”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează