INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Prima victorie a lui Mauricio Pochettino pe banca celor de la PSG » Titular depistat cu COVID-19 înainte de meci

Mauricio Pochettino FOTO IMAGO +13   FOTO
Mauricio Pochettino FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 08:44 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 11:04

Mauricio Pochettino a obținut prima victorie pe banca celor de la Paris Saint-Germain după ce echipa sa a învins Brest cu scorul de 3-0, iar parizienii s-au apropiat la un punct de liderul Lyon.

A fost prima victorie a lui Mauricio Pochettino din postura de antrenor la PSG, dar și primul triumf al parizienilor în anul 2021. Moise Kean a deschis scorul în minutul 16, acesta fiind singurul gol al primei reprize. Intrați în a doua repriză, Mauro Icardi și Pablo Sarabia și-au trecut numele pe lista marcatorilor, cu două goluri marcate în ultimele 10 minute, iar PSG a învins cu scor de neprezentare formația Brest, care în acest moment ocupă locul 11 în Ligue 1.

Formația de pe Parc des Princes se apropie la un punct de locul 1, ocupat de Lyon, care a obținut un punct în deplasarea cu Stade Rennes, după ce gazdele au condus cu 2-0. Lyon a egalat în ultimele 10 minute, prin golurile marcate de Memphis Depay și Jason Denayer, iar partida de pe Roazhon Park s-a încheiat 2-2.

Thilo Kehrer (PSG) depistat cu COVID-19

Fundașul Thilo Kehrer (24 de ani) era anunțat titular în meciul cu Brest, dar a fost depistat cu COVID-19 cu puțin timp înainte de startul partidei. Germanul a fost integralist la debutul lui Mauricio Pochettino, în meciul cu St. Etienne, scor 1-1.

Prima victorie a lui Mauricio Pochettino pe banca celor de la PSG » Titular depistat cu COVID-19 înainte de meci
Thilo Kehrer FOTO IMAGO


Un alt jucător care a fost indisponibil pentru partida de pe Parc des Princes a fost Neymar, fiind în continuare accidentat. Acesta ar putea reveni pe teren la Supercupa Franței, împotriva celor de la Marseille, meci ce se va disputa pe 13 ianuarie, de la ora 22:00, pe Stade Bollaert-Delelis din Lens.

Mauricio Pochettino: „A fost foarte emoționant”

„Avem puține zile de când lucrăm împreună și am disputat două partide foarte dificile. Sunt foarte mulțumit de efortul depus de jucători. Ne-am îmbunătățit jocul și am obținut o victorie foarte importantă” a declarat Pochettino după victoria lui PSG.

2001-2003a fost perioada în care Mauricio Pochettino a evoluat pentru PSG

Întrebat despre cum a fost primul joc la reîntoarcerea pe Parc des Princes, antrenorul argentinian a spus: „A fost foarte emoționant. Pe acest stadion este una dintre cele mai frumoase atmosfere din lume și simțim lipsa fanilor, dar am fost primit foarte bine în club și în acest oraș magnific”.

FOTO Imagini de la meciul PSG 3-0 Brest

+9 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Rafael Leao continuă forma extraordinară! Încă un gol în Serie A, iar Milan rămâne lider

Real Madrid pierde două puncte prețioase la Pamplona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează