INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

Prima victorie la această ediția a Cupei Africii: Senegal s-a impus în fața Tunisiei

foto: nobartv.com
foto: nobartv.com

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 10:16

A doua zi a Cupei Africii pe Națiuni, ediția 2017, care are loc în Gabon, a adus prima victorie în acest turneu, Senegal reușind să învingă Tunisia cu 2-0. În primul meci din această zi, Algeria și Zimbabwe au terminat nedecis 2-2.

În primele minute ale partidei, Tunisia a început promițător fiind aproape să deschidă scorul, dar lovitura de cap al lui Ahmed Akaichi a trecut pe lângă poarta lui Diallo.

În minutul 8 a venit rândul lui senegalezului Keita să suteze pe lângă poartă din afara careului.

Un minut mai târziu Abdennour a primit un cartonaș galben ca urmare a faultării în careu a jucătorului selectionatei "leilor de la Teranga", Cheikhou Kouyate. Mane a transformat lovitura de "pedeapsă", iar echipa selecționată a Senegalului conduce cu 1-0.

În minutul 30, Keita a executat un corner foarte bine, centrând în careu, iar Mbodji a înscris din lovitura de cap.

Cu toate că au avut destule șanse de a marca, tunisienii nu au mai putut reintra în joc și scorul a rămas la finalul meciului 2-0 pentru Senegal.

Prima partidă disputată duminică între Algeria și Zimbabwe a fost spectaculoasă, fiecare dintre formații conducând la un moment dat. Algeria a deschis scorul în minutul 12 prin Mahrez, cu șut puternic din careu, pentru ca Zimbabwe să egaleze 5 minute mai târziu prin Mahachi, tot dintr-un șut plasat din careu.

În minutul 29 Zimbabwe a preluat conducerea după ce Kara a transformat un penalty, acordat după un fault în careu al lui Belkhiter.

În minutul 82 același Mahrez a reușit dubla după un șut din afara careului. Algeria-Zimbabwe s-a terminat 2-2 la capătul unui meci, cu răsturnări de scor de ambele la părți, plăcut publicului neutru.

sursa: bbc.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  16 Ianuarie 2017, 16:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează