INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Primele dezvăluiri ale portarului pe care Liverpool a cheltuit o avere: "Mi-a fost teamă că nu voi mai crește"

Articol de - Publicat vineri, 20 iulie 2018 13:13

E oficial. Transferul-record de 52,8 milioane de euro stabilit în 2001 prin mutarea lui Buffon de la Parma la Juventus a fost depășit.

Alison Ramsese Becker a semnat joi seară cu Liverpool, devenind cel mai scump portar. 62,5 milioane E plus 10 milioane bonusuri de performanță va încasa Roma pentru titularul Braziliei!

"Nu contează prețul"

Jürgen Klopp e încântat că i-a găsit un înlocuitor lui Karius, care i-a îngropat pe "cormorani" în finala Ligii cu Real Madrid. "În ultimele săptămâni a apărut oportunitatea de a aduce unul din cei mai buni portari din lume și nu am reflectat prea mult.

Și proprietarii clubului au fost imediat atrași de idee. Prețul nu e prea important. Nu noi îl decidem, piața îl face, așa că nici n-a fost nevoie să ne mai gândim", a explicat managerul german.

Ajunsese rezervă

Alisson s-a temut că nu va ajunge niciodată portar: "M-am maturizat fizic târziu, goalkeeperii de vârsta mea erau mai înalți și mai puternici ca mine. La testele de maturitate eu luam 2, iar ei 5, maximum.

Trebuia să fiu înalt, să sar sus și să acopăr buturile. Nu era deloc bine să fii scund, așa că am ajuns rezervă. Clubul avea și dubii dacă o să mai cresc vreodată. Dumnezeu a avut însă grijă și Internacional m-a mai așteptat un an".

Tradiție de familie!

Să fii portar era o tradiție în familia lui. "În adolescență, nu eram cel mai bun. Muriel, fratele meu, apăra mai bine și știa cum să mă motiveze. Toți frații mai mari au acest talent de a te scoate din sărite cînd trebuie, m-a ajutat să învăț să-mi controlez emoțiile. Lui îi datorez enorm.

Și mama a fost portar la echipa de handbal a școlii, străbunicul la echipa de fotbal amatori din Novo Hamburgo, tata apăra în formația companiei. Poate că Dumnezeu a avut un plan pentru mine, cine știe?", a povestit brazilianul de 25 de ani în Player's Tribune.

"Mi-am ameliorat tehnica și, brusc, s-a întâmplat o minune. Într-un an am sărit de la 1,70 la 1,87m. Nivelul de maturitate a ajuns la 4 și am recuperat tot la nivel fizic" Alisson Becker, portar Liverpool

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Iulie 2018, 16:22

a fost declaratie facuta pentru gsp ? daca nu, ati uitat sa mentionati sursa la aproape toate citatele sau sa mentionati de la inceput sursa pentru intreg interviul. jurnalism tatica !

ionnis
ionnis  •  20 Iulie 2018, 15:22

Alisson Burgers :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează