INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A FLUIERAT LA URZICENI

Primul arbitru suspendat pe viaţă de UEFA pentru corupţie!

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Comisia de Disciplină a forului continental a decis azi să-l radieze de pe lista arbitrilor internaţionali pe Oleg Orehov (42 de ani). Centralului ucrainean, suspendat preventiv 30 de zile, a fost exclus pe viaţă după ce s-a dovedit implicarea sa în mafia pariurilor.

Orehov este primul sancţionat în scandalul izbucnit în Germania, după ce poliţia din Bochum a descoperit o reţea croată care a aranjat peste 200 de meciuri şi din 11 campionate interne şi competiţii internaţionale. UEFA nu a anunţat însă şi meciurile incriminate care au fost conduse de ucrainean. Orehov a oficiat în acest 12 meciuri din Liga Campionilor, Europa League, liga a doua din Ucraina şi Liga 1. Pe 31 octombrie 2009, ucraineanul a fluierat partida de la Urziceni dintre Unirea şi Universitatea Craiova (3-2).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
 •  19 Martie 2010, 17:19

cum nu era roman primul arbitru suspendat pe viatza din uefa pt coruptie???!!!!!?????

 •  19 Martie 2010, 16:21

sa vina la noi sef pe viata la Comisia Centrala a Arbitrilor, ori macar Director la Loteria Nationala - sectia prono sport!

 •  19 Martie 2010, 15:52

cei trei de mai sus sunt pe felie.Sunt impinsi de presa ina fata insa tot mai multi suporteri sunt convinsi ca sunt cei mai corupti arbitri din Romania.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează