INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Primul jucător dezamăgit de înlocuirea lui Benitez » Manchester United a intrat pe fir

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 17:33

Rafa Benitez a fost înlocuit pe banca lui Real Madrid de francezul Zinedine Zidane, cel mai afectat jucător din tabăra madrilenilor după această decizie fiind Gareth Bale, anunță presa spaniolă.

Jurnaliștii iberici argumentează acest lucru și prin prisma faptului că jucătorul galez era folosit de Benitez chiar și în momentele în care fotbalistul nu era tocmai într-o formă foarte bună. Totuși, Zidane e sigur că va reuși să lucreze și el foarte bine cu Bale.

"E un jucător foarte bun și are niște calități ieșite din comun. Gareth a fost extrem de dezamăgit după demiterea lui Benitez. Pentru el, Rafa a fost un antrenor foarte important, însă voi încerca să-l tratez așa cum a făcut-o Benitez", a spus Zidane în cadrul unei conferințe de presă.

Pe fir au intrat cei de la Manchester United, care vor să profite de această ocazie și sînt gata să-i facă o ofertă de 205 milioane de euro lui Real Madrid pentru Gareth Bale, anunță jurnaliștii englezi.

80.000.000 €e cota de transfer a lui Bale, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Ianuarie 2016, 19:28

...hai sa vedem cine minte mai mult ...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  05 Ianuarie 2016, 18:21

cand a fost Bale in forma la Real?!

baddog2
baddog2  •  05 Ianuarie 2016, 18:10

Unde dracu sa ajuns cu fotbalul asta daca s-a ajuns sa se plateasca asemenea sume pe un jcuator.Oricum cred ca sunt pure speculatii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close