INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Primul refuz pentru Zidane! Real Madrid a oferit 12 milioane de euro, dar jucătorul NU vine

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2016 11:07

Real Madrid, locul 3 în Spania, vrea să se întărească în această iarnă și a pus ochii pe un jucător din Argentina.

Spaniolii au făcut o ofertă de 12 milioane de euro pentru Martin Benitez, jucătorul celor de la Independiente, dar echipa argentiniană a refuzat oferta.

Vicepreședintele clubului Independiente a declarat că a primit o ofertă pentru jucător, dar că nu îl va lăsa să plece la madrileni, pentru că aceștia nu se vor baza pe el, ci îl vor împrumuta, potrivit goal.com.

Benitez, 21 de ani, poate juca pe postul de mijlocaș și pe postul de atacant și este cotat la 750.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Benitez a debutat la Independiente în 2011 și a strîns 63 de meciuri, marcînd 8 goluri.

Real Madrid a primit din partea FIFA o interdicție de a face transferuri pînă în vara lui 2017, interdicție ce urma să intre în vigoare la finalul lunii februarie. Madrilenii au făcut apel, iar FIFA a suspendat interdicția pînă la judecarea apelului.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (1)
juv3ntin
juv3ntin  •  31 Ianuarie 2016, 17:07

Ah...credeam ca e Ivan...sau Mihai Costea. Pei cum sa accepti 12 mil cand el da 3 goluri si 2 pase de gol in primu meci.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează