INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Primul transfer după Cupa Confederaţiilor » Tottenham a luat un brazilian cu 20 de milioane de euro

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 iulie 2013 12:00

Mijlocaşul echipei Corinthians, Paulinho, cîştigător al Cupei Confederaţiilor cu naţionala Braziliei, a anunţat că va juca la formaţia Tottenham Hotspur, informează Mediafax.

Internaţionalul brazilian în vîrstă de 24 de ani a declarat, într-o conferinţă de presă, că oficialii grupării Corinthians au acceptat oferta de 20 de milioane de euro din partea clubului Tottenham Hotspur.

Paulinho va pleca în Anglia după ce va juca Supercupa Americii de Sud (la 3 şi 17 iulie), în care Corinthians (câştigătoarea Copei Libertadores) va întîlni o altă formaţie braziliană, Sao Paulo, care s-a impus în Copa Sudamericana.

Tottenham Hotspur a încheiat ediţia trecută pe locul cinci în Premier League şi va evolua în Europa League.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
drimmero
drimmero  •  02 Iulie 2013, 22:03

bravo Spuds. locul 5 nu vi-l ia nimeni!!!

monere1980
monere1980  •  02 Iulie 2013, 14:19
Postat de thebluestlion pe 02 Iulie 2013, 12:49

Bun fotbalist!

De acord. Nu mi-au placut niciodata brazilienii (probabil datorita caracterului lor) da Paulinho chiar imi place. Baiat muncitor, cu bun simt, care e preocupat doar de fotbal.

alexandru_p
alexandru_p  •  02 Iulie 2013, 12:54

ce zici ma de tottenham? daca il tin si pe bale si mai reusesc sa'si ia un varf mai bun decat defoe .. echipa aia incepe sa prinda contur. nu vreau sa ma gandesc ce s'ar fi intamplat daca langa paulinho statea modric! :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează