INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINALA CUPEI TURCIEI / AKHISAR - FENERBAHCE 3-2

Primul trofeu la 6 ani după promovare! Fosta echipă a lui Hora scrie istorie!

foto: fanatik.com.tr
foto: fanatik.com.tr

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2018 11:58

Club fondat în 1970, Akhisar a pus Istanbulul la respect. După ce-a scos-o pe Galata în semifinale, a bătut-o și pe Fener și va juca în EL, deși e pe locul 14 în campionat, la 3 puncte de retrogradare.

Granzii Turciei au ratat Cupa în acest sezon. Calificarea cu cântec și fără joc în returul incendiar al derbyului cu Beșiktaș s-a întors împotriva lui Fenerbahce. Vedetele din Istanbul au fost învinse de modesta Akhisar, 2-3, care reușise marea surpriză în semifinale, eliminând-o pe Galatasaray, cu gafele lui Latovlevici. E primul trofeu din istoria clubului fondat abia în 1970 și care va juca în premieră în Europa, după ce-a promovat în elita fotbalului turc în 2012!

L-a scos și pe Șumi!

Echipa de la care Hora a plecat împrumut la Elazigspor a terminat cel mai sus pe locul 7, iar acum, cu două etape rămase de disputat, este pe 14, la doar 3 puncte de retrogradare. Portughezii Miguel Lopes și Hélder Barbosa plus malianul Abdoul Sissoko au punctat joi, în finala de la Diarbakîr. Akhisar a condus cu 1-0 și 3-1, intrările după pauză ale lui Fernandão, care a egalat, și Valbuena nefiind suficiente ca Fener să ajungă în prelungiri. Câștigătoarea surprinzătoare a trofeului o eliminase în "sferturi" și pe Kayseri (1-0 și 2-2), trupa lui Șumudică, Săpunaru și Silviu Lung jr. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează