INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COMEDIE CU ROONEY

Probă de caracter "marca Rooney" :D Cum ar cere scuze la UEFA pentru eliminarea cu Muntenegru

Rooney a fost eliminat cu Muntenegru după ce şi-a lovit un adversar
Rooney a fost eliminat cu Muntenegru după ce şi-a lovit un adversar

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2011 14:48

Wayne Rooney este personajul preferat de bancuri din presa sportivă engleză. The Independent a publicat o scrisoare pe "stilul Rooney" trimisă la UEFA prin care atacantul englez îşi cere scuze pentru gestul care i-a adus eliminarea în meciul naţionalei Angliei cu Muntenegru

"Nu ştiu cine citeşte asta, dar mă numesc Wayne Rooney şi am 25 de ani. Sînt fotbalist la Manchester United, cel mai bun club din lume, şi în naţionala Angliei. Am un păr frumos. Am scris această scrisoare pentru că am primit cartonaş roşu în meciul Angliei cu Muntenegru şi vă rooog să nu mă suspendaţi mai mult de un meci.

Dacă aş putea să întorc timpul în loc, nu mi-aş mai lovi adversarul. Poate că i-aş da foc, sau i-aş rupe gîtul cu o schemă de karate, pentru că ar merita asta, dar nu l-aş mai lovi.

În orice caz, vreau să vă spun că îmi pare foarte foarte foarte foarte rău. Sînt patru de "foarte". De obicei, cînd îmi cer scuze în faţa lui Coleen, folosesc doar trei de "foarte", aşa că ar trebui să meargă acum. Deci, încă o dată, îmi parte foarte foarte foarte foarte rău, şi chiar vreau să joc cît mai multe meciuri la Euro 2012.

Semnat,
Wayne Mark Nice Kindness Rooney Junior III

P.S. Tata vrea să ştie dacă puteţi să-i spuneţi şi lui cine cîştigă Euro 2012, asta pînă cînd începe campionatul. Vă rog să luaţi şi această rugăminte în seamă". :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ronaldo666
ronaldo666  •  11 Octombrie 2011, 21:56

tare ideie au avut jurnalisti astia vreu o scrisoare scrisa de cocis k se retrage de la nationala sh va reveni cand se va aduna lumea pe strazi sa il cheme inapoi

raul_mastan
raul_mastan  •  11 Octombrie 2011, 17:05

Ce stire "de interes national' mai e si asta? PATETIC! Doamne fereste!

raul_mastan
raul_mastan  •  11 Octombrie 2011, 17:06

Ce stire "de interes national' mai e si asta? PATETIC! Doamne fereste!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează