INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MALTA

Situația lui Mangia se complică! E investigat după acuzațiile de hărțuire sexuală: „Jucătorul l-a înregistrat!”

Devis Mangia/ foto Imago Images
Devis Mangia/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2022 11:33 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 11:56

Andrei Ciolacu, fotbalist român la Floriana La Valletta, în Malta, a dezvăluit că există probe împotriva lui Devis Mangia, după ce a fost acuzat de un jucător de hărțuire sexuală. Ulterior, un al doilea internațional a lansat acuzații împotriva italianului.

Mangia a fost suspendat din funcția de selecționer al Maltei, iar acum se află sub investigație. Unul dintre internaționalii maltezi care îl acuză de hărțuire sexuală are probe concrete împotriva lui.

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
GSP LIVE
Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”

Andrei Ciolacu: „Există înregistrări ale jucătorului implicat”

„Față de România, aici lucrurile stau altfel. Mai mult s-a vorbit în țară, mai ales după ce au apărut dezvăluirile legate de Răzvan Popa, mă refer la tot ce a spus mama lui. Aici se dau comunicate și se cam pune batista pe țambal, federația s-a sesizat și așteaptă să se termine ancheta poliției. 

Inițial a apărut informația că vor să-i rezilieze contractul lui Mangia, apoi au ieșit la iveală și motivele, există și aici presă de scandal care a aflat lucruri, picanterii, cancan-uri, bula s-a îngroșat și totul s-a transformat în această acuzație de abuz sexual.

Mangia e suspendat din funcție. Urmează să se ia o decizie în momentul în care cei de la poliție termină ancheta. Au prezentat probele. Există înregistrări ale jucătorului implicat, este vorba de același jucător care ar fi pățit ce a pățit în două rânduri, la două convocări diferite, iar a doua oară l-ar fi înregistrat pe Mangia. 

Bine, el e singurul care a depus plângere, că așa pot fi și 10, însă unul singur a luat atitudine, a spus”, a declarat Andrei Ciolacu, potrivit Playsport.

Andrei Ciolacu: „Verdictul e inevitabil”

Andrei Ciolacu a dezvăluit că maltezii și-au schimbat radical percepția despre „cazul Mangia” după declarațiile Alexandrei Popa, mama lui Răzvan Popa, de la GSP Live.

„Tot ce a apărut a fost preluat de presa de aici, tot, la virgulă. Poate percepția opiniei publice s-a mai schimbat după dezvăluirile din România. Realizezi că, dacă ar fi fost un singur episod… poate era ceva la mijloc. În lumea fotbalului, toți vorbesc, vorba se duce, adevărul se alterează de la unul la altul. Însă acum, eu cred că lucrurile s-au mai schimbat. Și dau exemplul meu.

Eu am auzit de chestiile astea încă din țară și chiar la nivel de detalii. În lumea fotbalului se știa de cel puțin un an, însă nu poți să crezi tot ce se vehiculează. Nu mă feresc, lumea vorbea, am jucat și la Craiova (n.r. - la FCU Craiova), la rivala din oraș, și se mai auzeau unele chestii. Însă după ce a apărut și acest episod de la naționala Maltei… a doua oară, în două țări diferite, e clar că nu e o întâmplare. Verdictul e inevitabil!”,  a mai spus Andrei Ciolacu, potrivit sursei menționate.

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, face acuzații șocante: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui”

Citește și:

De ce nu a mai ajuns Devis Mangia la FCSB » Gigi Becali, dezvăluiri în premieră după acuzațiile de hărțuire sexuală: „Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e”

Cazul „Mangia” a șocat fotbalul românesc » Alte 8 scandaluri cu infracțiuni de natură sexuală și cum au reacționat cluburile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
Cornelwilde
Cornelwilde  •  06 Octombrie 2022, 17:23

Și dacă era român nu se scria atâta de nenea ăsta. Poate îl judecăm pe aici.

ali.bec
ali.bec  •  06 Octombrie 2022, 15:22
Postat de bombon pe 06 Octombrie 2022, 13:55

Acuma se explica de ce Meme tot insista sa-l aduca antrenor la FCSB.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihailstanciu
mihailstanciu  •  06 Octombrie 2022, 14:35

Ciolacu zice ca stia de cand era in tara. Se vorbea. Toata lumea stia numai Rotaru si Cirtu habar nu aveau !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close