INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Problemă gravă pentru Luis Enrique » Antrenorul nu va putea conta pe un om de bază în meciul cu Atletico Madrid

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2015 13:53

Sîmbătă, Barcelona va evolua în cel mai important meci din startul sezonului din Spania, contra celor de la Atletico Madrid, meciul fiind transmis de Digisport și Dolcesport, de la ora 21:30.

Din păcate pentru catalani, antrenorul Luis Enrique se confruntă cu probleme de lot. Potrivit presei din Spania, Claudio Bravo, portarul titular în meciurile din campionat, s-a accidentat și va rata meciul cu Atletico.

Bravo a părăsit de antrenamentul de luni șchiopătînd și acuzînd probleme musculare. După investigațiile de azi, s-a constatat că portarul chilian are o leziune musculară la piciorul stîng. Evoluția accidentări va determina dacă va putea fi apt pentru următoarele antrenamente, dar totul arată că nu va juca sîmbătă.

În aceste condiții, Luis Enrique, care nu poate conta nici pe Danil Alves, accidentat, și nici pe Pique, suspendat, îl va titulariza pe neamțul Marc Andre Ter Stegen între buturi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  08 Septembrie 2015, 18:55

Evoluția accidentări .. LOL vreti sa spuneti Evaluarea accidentariI ,... Danil Alves?/..cine-i ala?? ... dar totul arată că nu va juca sîmbătă???.. cine-i sau ce-i TOTUL asta??

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Septembrie 2015, 17:18

wow.....cred ca o sa-si dea demisia :) ma nebunaticilor, voi inca nu ati aflat ca neamtul a aparat in toate meciurile din CL in sezonul trecut ? asa ca, unde e problema grava, ma "glumetilor" ? :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează