INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Probleme de lot pentru Boloni, înaintea meciului cu Montpellier

sursa foto reuters
sursa foto reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 martie 2011 17:01

Antrenorul penultimei clasate în Ligue 1, Ladislau Boloni, se confruntă cu probleme de lot înaintea întîlnirii din campionat, de pe terenul lui Montpellier.

După rezultatele slabe din acest sezon, antrenorul român are noi probleme la RC Lens, nu mai puţin de patru jucători fiind indisponibili pentru întîlnirea din etapa cu numărul 28. Lui Darnel Situ şi Steveen Joseph-Monrose, incerţi cu Montpellier, li s-au alăturat şi Franck Queudrue şi David Pollet, care nu vor putea să evolueze diseară, de la ora 20.00.

În clasament, între cele două formaţii există o diferenţă de 13 locuri, Montpellier ocupînd poziţia a şasea, în timp ce Lens se luptă pentru evitarea retrogradării, la o singură treaptă de "lanterna roşie" Arles.

Echipa lui Lens pentru meciul cu Montpellier: Kasraoui, Runje - Aurier, Bedimo, Bergdich, Chelle, Touré, Varane, Yahia - Démont, Hermach, Keita, Kovacevic, Roudet, Sertic, Sow - Akalé, Eduardo, Jemaa, Maoulida.

VEZI CLASAMENTUL DIN LIGUE!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ando89
ando89  •  19 Martie 2011, 17:19

Ioi, ioi ! Lasa Pisti bacsi, daca te demisioneaza nerecunoscatorii aia nu-i bai. Doar ai facut o scoala pe bune si te retragi intr-un cabinet de falci unde le pui vedetutelor implanturi si diamante in cerul gurii. Nu stiu de ce am asa un feeling, ca la anvergura matale nu te retragi la Marosvasarhely, ci o sa fii felcer de Dorobanti...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează