INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Probleme la Barcelona! Clubul n-a reușit să ajungă la un acord cu Messi și compania, cărora le-a cerut să renunțe la salariile uriașe!

REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 10:54 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 11:55

FC Barcelona nu a reușit să ajungă la un acord cu jucătorii în privința unor reduceri salariale cauzate de pandemia de Covid-19.

Tot mai multe echipe din La Liga caută să reducă masa salarială pe fondul impactului financiar pe care îl are pandemia de Covid-19. Printre aceste echipe se află și Barcelona, oficialii clubului declarând că pandemia a provocat o reducere a veniturilor cu peste 300 de milioane de euro pentru sezonul 2020-2021, fiind nevoiți să ajusteze salariile cu 191 de milioane de euro.

Discuțiile dintre Barcelona și reprezentanții jucătorilor s-au încheiat miercuri, fără să se ajungă la un acord în ceea ce privește o reducere a salariilor, clubul declarând: „Astăzi, 11 noiembrie, după câteva zile de întâlniri intense, negocierile au fost epuizate. Părțile au încheiat perioada de consultare fără a ajunge la un acord”. În declarație se mai spune că părțile și-au acordat termenul limită de 23 noiembrie pentru a analiza dacă un acord poate fi încheiat. Rapoartele au sugerat că Barcelona vrea să reducă salariile celor mai bine plătiți jucători cu 30%, incluzându-l aici și pe Lionel Messi.

Giovanni Becali: „Am venit de pe stradă, iar la Barcelona erau vrăjeli pe care eu le-aveam fumate”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

FOTO Diego Maradona a fost externat » Prima imagine cu „El Pibe d`Oro”, după operația pe creier

Accidentare groaznică pentru Joe Gomez, fundașul lui Liverpool: poate rata și EURO de anul viitor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dragdim
dragdim  •  12 Noiembrie 2020, 14:00

Nici o problema, spaniolii sunt obișnuiți sa cerseasca de la guvern și dacă guvernul nu le da nimic, Cortacero e in Spania.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează