INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROBLEME

Probleme medicale pentru Pele! Brazilianul, în scaunul cu rotile

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 11:00

Pele, fosta glorie a fotbalului brazilian, 76 de ani, nu s-a recuperat complet de pe urma unei intervenții chirurgicale la șold, suferite în noiembrie 2012.

Fotografiile în care Pele apare într-un scaun cu rotile pe aeroportul JFK din New York, semnând autografe, au făcut senzație în această dimineață. Stârnind, în același timp, îngrijorare printre fanii săi. Cel mai mare jucător al tuturor timpurilor chiar nu se mai poate folosi de picioarele cu care a marcat 1.281 de goluri în 1.363 de meciuri?

Pele, 76 de ani, a fost supus în noiembrie 2012 unei intervenții chirurgicale la șold. De pe urma căreia, și datorită vârstei înaintate, a rămas cu sechele. Potrivit agentului său, Jose Fornos, fostul triplu campion mondial utilizează de regulă un cadru metalic, dar în aeroport, i s-a oferit acel scaun cu rotile pentru a se deplasa la aeronava cu care s-a întors acasă, în Brazilia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  16 Septembrie 2017, 12:56

Mare jucator al timpurilor sale dar eu il prefer tot pe Maradona, vezi de asta nu-mi place chestia cu CEL MAI BUN SPORTIV DIN TOATE TIMPURILE, mai lasa ca am avut si noi sportivi iar ca fotbalist,DUMITRU , LITA DUMITRU, nu gogonele astea de acum ce se rostogolesc pe teren dar nu ti-ar acrii un aperitiv...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează