INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Probleme pentru Barcelona! Catalanii pot rata principala țintă a perioadei de transferuri: jucătorului i s-a propus dublarea salariului la actuala echipă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 17:09

Dorit cu insistență la Barcelona, mijlocașul francez Adrien Rabiot este ademenit cu o ofertă impresionată pentru a continua la PSG.

Rabiot, 23 de ani, are contract cu PSG până în 2019 și vrea să se transfere la Barcelona, dar francezii nu sunt de acord cu mutarea. Pentru a continua în Franța, conducerea campioanei din Ligue 1 i-a făcut o ofertă tentată francezului.

Nasser Al-Khelaifi, conducătorul celor de la PSG, vrea cu orice preț ca Rabiot să rămână și i-a propus o mărire de salariu. Presa din Franța scrie că mijlocașului i-a fost propus un salariu de 6 milioane de euro anual. În prezent, Rabiot câștigă 3 milioane de euro pe sezon la PSG.

Presa din Spania scrie însă că Barcelona și Rabiot au ajuns la un acord, iar jucătorul ar urma să încaseze un salariu de 7 milioane de euro pe sezon, urmând să semneze pe 5 ani.

50.000.000 €este cota lui Rabiot, potrivit transfermarkt.com

Rabiot este crescut la juniorii lui PSG, iar în sezonul recent încheiat a jucat 50 de meciuri, marcând 5 goluri și oferind 7 pase de gol .

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
merace
merace  •  01 August 2018, 20:40

Tintele jucatorilor Barcelonei sunt victorii si titluri. Transferurile nu sunt tintele echipei, ci doar ale marketingului din club!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează