INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Probleme pentru Chivu? Nemanja Vidici, cerut insistent de Mourinho!

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2009 00:00

Deşi stagiuniea încă nu s-a încheiat, Jose Mourinho testează deja piaţa pentru a  se întări în vederea noului sezon Una dintre principalele ţinte ale Interului pentru campania de achiziţii din vară este fundaşul lui Manchester United, Nemanja Vidici, pentru care nerazzurri sînt gata să ofere o sumă importantă de bani.

Studio Sport informează că Marco Branca, unul dintre cei mai importanţi oameni din stafful administrativ al clubului de pe Meazza, ar fi programat o întîlnire cu oficialii lui United săptămîna viitoare, atunci cînd englezii vor fi la Roma pentru finala Ligii Campionilor.

Chiar dacă a respins zvonurile care anunţau despărţirea sa de Old Trafford, este posibil ca Vidici, 26 de ani, să părăsească Premier League în schimbul unei sume satisfăcătoare pentru club. Din 2006 la United, fundaşul sîrb mai are, pe lîngă varianta Inter, şi o ofertă de la campioana Spaniei, FC Barcelona.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  19 Mai 2009, 18:17

Nemanja este un jucator foarte bun ;la fel ca toti jucatorii de fotbal are si un defect ,insa calitatile sunt mult peste nivelul fundasilor centrali est-europeni;un joc aerian foarte bun,un control al balonului bun,tackling foarte bun deasemeni alaturi de Rio formeaza unul poate nu cel mai bun cuplu' de fundasi centrali din lume.Cristian Chivu este un jucator polivalent,un jucator rezistent,capabil sa suteze bine de la distanta,sa recupereze mingea foarte bine mentinand echilibrul zonei sale .

 •  19 Mai 2009, 18:02

eu nu vad de ce e atit de apreciat Vidic; este un fundas bun, mai ales in jocul aerian, dar pt inaltimea lui (1.88) e destul de lent. daca e lasat descoperit e vai de mama lui: uitati-va la meciul cu Liverpool cum l-au facut in viteza si Torres si Gerrard. in meciul cu Barca va face fata doar daca MU va juca cu autobaza, asa cum au jucat si anul trecut, fara spatii in defensiva. Pe de alta parte sa admitem ca nici Chivu nu e mare brinza: lent si fragil;pacat de tehnica excelenta.

 •  19 Mai 2009, 17:19

Mama ce vise erotice au cei de la Inter. Ziceti-mi un motiv pentru care United ar renunta la VIDIC sau un motiv pentru care Vidic ar pleca de la cea mai buna echipa din lume la un Inter impotent in Europa. Bani are si Manchester, asa ca...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează