INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELANO VREA SĂ PLECE DE LA GALATA

Probleme pentru Hagi. Brazilianul Elano vrea să plece cît mai repede de la Galatasaray!

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Hagi e pe punctul de a se despărţi de primul jucător în noul mandat la Galatasaray. Elano şi-a manifestat dorinţa de a pleca de la Galata, după ce în ultima perioadă, evoluţiile sale nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Prezent în şase partide ale "leilor" în acest sezon, mijlocaşul venit de la Manchester City nu a reuşit să marcheze.

Ignorat şi de selecţionerul Mano Menezes, care nu l-a convocat pentru amicalul cu Argentina, Elano vrea să revină şi în echipa naţională, iar acest lucru nu este posibil dacă va continua la echipa antrenată de Gheorghe Hagi.

Declarînd în mai multe rînduri că nu este fericit în Turcia, Elano vrea acum să se întoarcă în ţara natală, acolo unde este dorit de Santos, echipa de la care a plecat în fotbalul european.

"Vreau să-mi continui cariera la mine în ţară. Chiar dacă mai am doi ani de contract cu Galatasary, vreau să lămuresc situaţia cît mai repede.
Deşi nu am vorbit cu cu un club din Brazilia există anumite posibilităţi. Dorinţa mea e să joc din nou cu naţionala Braziliei".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează