INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Probleme pentru Juventus » Un jucător important pentru echipă este dorit de granzii Europei + oferta făcută de torinezi pentru a-l convinge să rămână

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 24 martie 2017 11:49

Fundașul stânga al lui Juventus Alex Sandro ar putea părăsi la vară campioana Italiei, fiind dorit de Real Madrid și Chelsea informează publicația portugheză A Bola.

Internaționalul brazilian în vârstă de 26 de ani a fost cumpărat de Juventus în august 2015 de la FC Porto pentru suma de 26 de milioane de euro.

Printre echipele care îl doresc pe Sandro se numără Real Madrid și Chelsea, acestea fiind dispuse să achite 45 de milioane de euro în schimbul serviciilor sale.

Potrivit Corriere dello Sport, brazilianul care a devenit o piesă de bază în formația antrenată de Massimiliano Allegri ar putea rămâne la Torino, fiind ademenit de campioana Italiei cu un salariu anual de 3,5 milioane de euro.

32 de partidea disputat în acest sezon în toate competițiile brazilianul, marcând 2 goluri

Cu Marcelo și Fabio Coentrao pe picior de plecare, Real Madrid a început căutările pentru aducerea, în vară, a unui fundaș stânga.

Conform A Bola, pe lângă Alex Sandro, galacticii s-au mai interesat și de Theo Hernandez (deținut de Atletico Madrid și împrumutat la Alaves), Yuri Berchiche (Real Sociedad) și Faouzi Ghoulam (Napoli).

6 partidea bifat Sandro în tricoul naționalei Braziliei, debutând pentru națională în 2011

Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 30 de milioane de euro, Sandro mai are contract cu Juventus până în iulie 2020.

 surse: football- italia.net, sportsmole.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
juv3ntin
juv3ntin  •  24 Martie 2017, 13:45

https://en.wikipedia.org/wiki/Juventus_F.C.. pentru domnul Toma, aparent nu stie cine e Juventus.

juv3ntin
juv3ntin  •  24 Martie 2017, 13:43

"granzii" Europei. Ma amuza rau treaba asta...parca vorbiti de Dinamo sau de Viitoru'.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează