INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Daniel Boloca a rămas fără un dinte! Ce s-a întâmplat în Sassuolo - Genoa 1-2

Daniel Boloca, trimis la stomatolog // Foto: Imago
Daniel Boloca, trimis la stomatolog // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 10:52 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 12:49

Daniel Boloca (25 de ani) și-a pierdut un dinte, la un duel cu Milan Badelj, mijlocașul lui Genoa. Mijlocașul român este al doilea jucător de la Sassuolo lovit în dantură după norvegianul Kristian Thorstvedt în meciul de la Cagliari.

Sassuolo și-a continuat seria neagră în Serie A cu a treia înfrângere în ultimele patru etape, 1-2 aseară cu Genoa, pe teren propriu. La formația neroverde a fost integralist și Daniel Boloca, mijlocașul defensiv al gazdelor suferind o accidentare în minutul 14. 

Românul care refuză să mai vnă la națională, preferând să aștepte o convocare în squadra azzurra, s-a ciocnit într-un duel aerian cu Milan Badelj, care i-a spart buza și i-a rupt un dinte! În ciuda durerii, Boloca a revenit pe teren după ce a primit îngrijiri medicale, și a bifat tot meciul.

Ce se întâmplă cu Mazilu la Brighton » Detalii din interiorul Farului
FARUL
Ce se întâmplă cu Mazilu la Brighton » Detalii din interiorul Farului

Primul jucător al lui Sassuolo care a pățit-o în același fel a fost Kristian Thorstvedt în meciul de la Cagliari, cu deosebirea că norvegianul a rămas fără doi incisivi în urma contactului violent cu cotul lui Ibrahim Sulemana. Și scandinavul a continuat să joace, după care și-a programat o vizită la medicul stomatolog.

„Suntem singurii din Serie A care își pierd dinții, dar nu suntem faultați! Plătim un preț prea mare pentru detaliile la care suntem depășiți și le oferim adversarilor prea multe penalty-uri", a declarat, ironic, antrenorul Alessio Dionisi.

Boloca a luat nota 6,5 în Gazzetta dello Sport

Chiar și așa, Boloca s-a numărat printre cei mai buni oameni ai lui Alessio Dionisi și a primit nota 6,5 din partea Gazzetta dello Sport, cea mai mare de la gazde, la fel ca Lauriente și Pinamonti. "A pornit acțiunea în care a deschis scorul Pinamonti. N-a contat pentru el că și-a pierdut un dinte", scrie cotidianul roz. 

„A devenit deja un viciu curios pentru mijlocașii în neroverde să aibă probleme stomatologice. Boloca și-a revenit după partida opacă făcută la Udine, având destule intervenții bune în momentele de presiune ale trupe genoveze", a completat Canale Sassuolo, care i-a acordat tot 6,5.

1gol în 15 meciuri disputate pentru Sassuolo în acest campionat de Serie A are Daniel Boloca. A bifat o prezență și în Coppa Italia

Citește și alte știri de fotbal internațional

Messi și-a adus toți prietenii la Inter Miami! Luis Suarez, prezentat oficial: ce număr va purta uruguayanul
INTER MIAMI
Messi și-a adus toți prietenii la Inter Miami! Luis Suarez, prezentat oficial: ce număr va purta uruguayanul
Manchester City e campioana absolută! „Cetățenii” au zdrobit-o pe Fluminense și au câștigat Mondialul Cluburilor
Manchester City - Fluminense 4-0
Manchester City e campioana absolută! „Cetățenii” au zdrobit-o pe Fluminense și au câștigat Mondialul Cluburilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează