INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Probleme tot mai mari pentru Neymar » Fiscul cere 2 ani de închisoare!

Neymar nu va ajunge după gratii: pedeapsa de maximum 2 ani închisoare nu se execută în Spania // FOTO Guliver/GettyImages
Neymar nu va ajunge după gratii: pedeapsa de maximum 2 ani închisoare nu se execută în Spania // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 00:00

Neymar poate plăti și o amendă de 10 milioane de euro după marea fraudă a transferului său de la Santos la Barcelona.

În iunie, când judecătorul Jose de la Mata a închis cazul, după ce Barcelona a plătit 5,5 milioane de euro amendă, catalanii chiar au crezut că au scăpat. Dar procurorul public a redeschis dosarul în septembrie.

Dosarul transferului lui Neymar, de la Santos: oficial, a costat 57,1 milioane, bani care ar fi ajuns la jucător (40), clubul paulista (10,3) și fondul de investiții DIS Esporte (6,8), ce deținea 40% din drepturile federative. Totuși, după ce DIS a depus plângere, justiția iberică a descoperit că tranzacția s-ar fi încheiat la 83,3 milioane.

Ieri, Fiscul a cerut pedepsele: 2 ani de închisoare și amendă 10 milioane euro împotriva lui Neymar. Părinții săi sunt și ei pe lista neagră. Doi ani după gratii tatăl, unul mama, și 10 milioane fiecare. Și 5 ani pentru Rosell, ex-președinte blaugrana. Plus Barcelona, 8,4 milioane, Santos, 7!

DIS vrea și mai mult. 5 ani de închisoare Neymar și câte 8 pentru Rosell și Bartomeu, actualul lider al Barcei. Și pretinde 195 de milioane din partea grupării catalane.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  24 Noiembrie 2016, 09:26

Theodor, ai prezentat doar pe sfert datele problemei. Puteai s-o faci, daca nu integral, macar pe jumatate !...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează