INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Proiect grandios » Florentino Perez vrea ”regalactizarea” Realului

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 09:48

Peste circa 5 luni vor avea loc alegeri pentru preşedinţia clubului Real Madrid. Confruntat cu adversari redutabili, printre care fostul premier Jose Maria Aznar, actualul şef din ”Bernabeu”, Florentino Perez, caută să convingă electoratul cu o idee surprizătoare: ”regalactizarea” clubului ”blanco”. Mai precis, readucerea în diverse funcţii a fotbaliştilor care au compus Realul ”galactic” din anii 2000.

Iată cum arată proiectul:
ZIDANE - va fi noul antrenor în condiţiile în care Jose Mourinho nu mai este dorit nici de conducere, nici de jucători, nici de fani, fiind dat deja la Chelsea din vară. Francezul urmează acum cursurile unei cunoscute şcoli de tehnicieni din ţara sa.
FIGO - va fi numit director sportiv, funcţie deţinută anii trecuţi de Jorge Valdano. În acest moment, portughezul are un rol simbolic la Inter.

BECKHAM - se va ocupa de relaţiile instituţionale ale Realului, Perez fiind conştient de puterea mediatică a mijlocaşului englez, care tocmai a semnat pe 5 luni cu PSG.
RONALDO - va fi încorporat în structura la vîrf a diviziei de marketing.
RAUL - va deveni mîna dreaptă a lui Perez. Cu contract în Qatar pînă în vară, fostul căpitan ”galactic” a părăsit Realul, ”ajutat” şi de Mourinho, în relaţii reci cu Florentino, care şi-a dat apoi seama că a greşit: ”Raul a dat totul pentru club pe teren şi în afara lui. A făcut grandios acest tricou. Raul e Real Madrid”.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
alexs20
alexs20  •  06 Februarie 2013, 10:35
Postat de sorineldumitru pe 05 Februarie 2013, 16:12

Astea cu neintelegerile lui Mourinho cu jucatori,conducere etc sunt niste tampenii. Va ramane antrenor si de la anul.

Facem pariu? :)

ratzy
ratzy  •  06 Februarie 2013, 03:02
Postat de talpaiadului pe 05 Februarie 2013, 22:00

Ai dreptate, Zidane a regresat in perioada Real. Oricum, unul dintre cei mai mari fotbalisti ai tuturor timpurilor.

a regresat? hahahahha din contra, a progresat prostavane

sakazuke
sakazuke  •  06 Februarie 2013, 00:43
Postat de kobritzzzaaa pe 05 Februarie 2013, 16:03

Am mai citit niste comentarii si un lucru bun despre realul de acum, cu mourinho, este faptul ca nu mai pierde jucatori importanti+ ca s-au adus jucatori foarte buni la echipa. Cand te gandesti ca real madrid l-a pierdut pe eto'o, mata, makelele, morientes fix in anul in care monaco a ajuns in finala chl, robben, snejder, Cred ca, inafara de raul, care nu cred ca a plecat din cauza lui mourinho, singura miscare proasta a lui mourinho a fost faptul ca l-a dat gratis pe lass diarra si l-a adus imprumut pe essien, miscarea aia nu avea niciun sens tinand cont ca lass e mai tanar, mai tehnic, mai talentat in general si joaca aceleasi posturi pe care le joaca si essien.

este simplu: lass intra in ultimul an de contract.(nu semna prelungirea) si pleca gratis...au preferat sa il vanda si asa sa incaseze ceva..8 milioane intre el si granero s-au scos vara trecuta in jur de 20 de milioane... amandoi plecau gratis in 2013 :))

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close