INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

COVID-19. Decizie inedită luată de De Bruyne: „I-am spus deja soției să se pregătească"

Kevin De Bruyne // sursă foto: Guliver/gettyimages
Kevin De Bruyne // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2020 18:37

Kevin De Bruyne, 28 de ani, vrea să-și extindă cariera din cauza pandemiei de COVID-19 care a suspendat acum fotbalul pe termen nedefinit.

Într-o discuție în direct pe Instagram cu Witsel și Romelu Lukaku, mijlocașul belgian al lui Man. City s-a confesat: „I-am spus soției să se pregătească. Pentru timpul ăsta pierdut, voi juca doi în ani în plus față de planul inițial".

Campionatul din Anglia este suspendat pe termen nedefinit în acest moment. Înainte de suspendare, Liverpool mai avea nevoie de doar două victorii pentru a deveni matematic campioană. Echipa la care evoluează belgianul De Bruyne, Manchester City, ocupă poziția a doua în Premier League.

Kevin De Bruyne mai are contract până în iulie 2023 cu Manchester City.

20 de pase decisivea oferit De Bruyne în acest sezon, în 35 de apariții în toate competițiile

VIDEO: Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre Premier League:

Jack Grealish a ignorat izolarea, a petrecut până dimineața, a lovit două Mercedesuri și a plecat pe jos de la locul accidentului!

Opt jucători de la West Ham la izolare » Au simptome de coronavirus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  03 Aprilie 2020, 12:42

Un efect pozitiv. Orice minut petrecut de Kevin pe teren e o incantare. Pana acum echipa sezonului in PL avea 10 jucatori de la LFC plus el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează