INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Propunere-șoc în Serie A: finală scudetto Juventus - Lazio!

Lazio ar putea juca un meci cu Juventus pentru a decide titlul în Serie A
Lazio ar putea juca un meci cu Juventus pentru a decide titlul în Serie A

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2020 11:28

Ștefan Radu (33 de ani), fundașul lui Lazio, ar putea juca un meci cu Juventus pentru a decide titlul în Serie A. Ideea îi aparține președintelui romanilor, Lotito: „E doar un punct între noi, o provoc la duel”.

Clasament Serie A

Serie A a conturat un plan de reluare a antrenamentelor individuale pe 4 mai și a celor în grup pe 18, dar nu știe când va primi garanții să reia competiția. Până atunci se fac diverse proiecte, între care a apărut propunerea făcută de Claudio Lotito. Președintele lui Lazio vrea finală-scudetto cu liderul cu trofeul pe masă! Se bazează, probabil, pe rezultatele din ultimele două ciocniri cu Juve.

Respinge un Final 4

„Acum suntem la un singur punct în spatele bianconerilor și doar pentru că au jucat cu Inter până se întrerupă fotbalul. Dar în tur i-am învins cu 3-1, la fel în Supercupă, și ar trebui să disputăm și returul", a spus patronul echipei lui Ștefan Radu, pentru La Repubblica.

A explicat și de ce n-ar fi corect un play-off în patru: „Inter are cu opt puncte mai puțin față de noi, iar Atalanta e la 14. Ar fi echitabil să intre și ele? O provoc pe Juventus să stabilim noua campioană într-un singur meci".

„Noi am făcut o alegere, considerând că nu ne putem bate pe trei fronturi, și am sacrificat Europa League. Am fi jucat o dată pe săptămână, iar alții de două, dar, la reluare, vom pierde avantajul"

„Nu toată lumea lucrează în interesul sistemului și există pericolul să aruncăm totul în aer. Unele cluburi pregătesc un document comun pentru a scoate în față riscurile pe are le implică reluarea"

Claudio Lotito, președinte Lazio

62 de punctea strâns Lazio în 26 de etape, având cea mai bună apărare (23 de goluri primite) și al doilea atac (60 goluri). Juve are 63

VIDEO Sport fără spectatori și măsuri suplimentare » Trei schimbări anunțate înainte de reluarea meciurilor

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Alarmă: La Liga, primul mare campionat european care s-ar putea suspenda definitiv! Barcelona și Real Madrid opresc lupta la titlul + cluburile pierd 1 miliard

Serie A, aproape de revenire! Premierul a făcut publică data la care echipele pot relua antrenamentele

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează