INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO+FOTO Protest inedit al fanilor lui Everton la Manchester City - Liverpool » Au închiriat un avion care să zboare cu un mesaj deasupra stadionului

Fanii lui Everton au folosit o metodă inedită pentru a protesta față de sancțiunea de 10 puncte primită de favoriți pentru nerespectarea fair-play-ului financiar. Foto: Imago +6   FOTO
Fanii lui Everton au folosit o metodă inedită pentru a protesta față de sancțiunea de 10 puncte primită de favoriți pentru nerespectarea fair-play-ului financiar. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 20:09 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 20:09

Fanii lui Everton au folosit o metodă inedită pentru a protesta față de sancțiunea de 10 puncte primită de favoriți pentru nerespectarea fair-play-ului financiar. Au închiriat un avion care să zboare cu un mesaj deasupra stadionului Etihad în timpul derby-ului Manchester City - Liverpool, scor 1-1.

Nemulțumiți că echipa lor a fost depunctată rapid, în timp ce o decizie în cazul lui Manchester City, sub investigație după ce a fost acuzată de 100 de nereguli privind fair-play-ul financiar, fanii lui Everton au decis să protesteze într-un mod inedit.

Ianis Hagi pleacă de la Alaves » Decizia noului antrenor
ALAVES
Ianis Hagi pleacă de la Alaves » Decizia noului antrenor

Fanii lui Everton, protest inedit în timpul derby-ului Manchester City - Liverpool

Aceștia au închiriat un avion care a survolat Etihad Stadium și afișat mesajul: „Premier League = corupție”.

+2 FOTO

Meciul s-a disputat la ora locală 12:30, astfel că mesajul a fost văzut fără probleme de către cei prezenți pe Etihad.

Suporterii „caramelelor” vor protesta și la meciul de pe Goodison Park, contra lui Manchester United. Fanii lui Everton au anunțat că vor huidui imnul Premier League de dinaintea startului și vor scanda în minutul 10 contra corupției.

Vezi și alte știri:

VIRAL! Ce s-a petrecut în spatele băncii lui Șumudică în Gaziantep - Ankaragucu
TURCIA
VIRAL! Ce s-a petrecut în spatele băncii lui Șumudică în Gaziantep - Ankaragucu
Ovidiu Hațegan NU mai arbitrează FC Voluntari - Farul » A anunțat CCA că nu se simte bine + Cine îl va înlocui
FC VOLUNTARI - FARUL
Ovidiu Hațegan NU mai arbitrează FC Voluntari - Farul » A anunțat CCA că nu se simte bine + Cine îl va înlocui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Lemmy
Lemmy  •  26 Noiembrie 2023, 11:36

Everton cu 1 încălcare FFP = penalizare 10 puncte. Man City cu 116 încălcări FFP = dosarul trenează de aproape 1 an, problema e că între timp au câștigat Premiership și Liga Campionilor. Cine-și închipuie că Man City va fi găsită vinovată și, ca urmare, îi vor fi retrase titlul în Premiership și Liga campionilor e naiv. Cel mult va primi o nuielușă peste palme, adică o amenduță pe care o vor plăti din mărunțișul rămas după o sesiune de shopping prin saloanele auto. FA și UEFA = corrupt to the rotten core.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează