INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Protest la Manchester United » Fanii au pătruns în baza de pregătire și au cerut plecarea proprietarului

Fanii lui Manchester United, pe unul dintre terenurile bazei de pregătire de la Carrington // foto: Twitter @ Red Issue
Fanii lui Manchester United, pe unul dintre terenurile bazei de pregătire de la Carrington // foto: Twitter @ Red Issue

Articol de - Publicat joi, 22 aprilie 2021 15:15 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 15:16

Suporterii lui Manchester United au reacționat la încercarea clubului favorit de a se alătura Super Ligii, strângându-se în fața bazei de pregătire de la Carrington. 

Fanii au protestat contra deciziei fraților proprietari americani Glazer de a se alătura Super Ligii. Au forțat cordonul de securitate, au blocat ambele porți de acces la antrenament și au pătruns pe unul dintre terenuri, afișând bannere „Glazers out”, „Noi decidem când jucați”, „51% MUFC”, aluzie la modelul de funcționare al cluburilor germane. 

Vicepreședintele va demisiona după scandalul Super Ligii

Abia miercuri după-amiază, Joel Glazer a admis că a greșit și le-a cerut scuze suporterilor, care l-au somat să plece. Vicepreședintele executiv Ed Woodward va renunța la finele sezonului.

Manchester United a fost anunțat drept unul dintre cele 12 cluburi fondatoare ale Super Ligii, dar la mai puțin de două zile distanță, și-a anunțat retragerea printr-un comunicat: „Am ascultat cu atenție reacțiile fanilor noștri, ale guvernului britanic și ale celorlalți sponsori. Nu vom participa în Super Liga Europei”. Se pare că acesta nu a fost suficient pentru ca fanii să fie îmbunați.

FOTO. Fanii lui Chelsea, proteste împotriva Super Ligii

+4 FOTO

Mai multe știri din Premier League:

Povestea celui mai tânăr manager din istoria Premier League » S-a retras la 26 de ani și l-a înlocuit pe Jose Mourinho la Tottenham

În Marea Britanie se pune la cale o nouă Super Ligă! Rangers și Celtic, alături de granzii din Premier League?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
maddad
maddad  •  22 Aprilie 2021, 16:33

Bai, Daniel Scorpie, ***? "Fanii au protestat contra"?!! E pleonasm, jurnalist duzina ce esti. Protestul este, prin definitie, o actiune contra ceva/cineva. Corect este "a/au protestat față de...". Asa public(ație), asa jurnalisti...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cortacero
cortacero  •  22 Aprilie 2021, 16:05

Ăștia sunt aia care au votat ieșirea Angliei din UE si acum plang ca li s-au redus veniturile cu jumate încă din a doua zi după ieșire

Vezi toate comentariile (2)
Comentează