INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Provocarea lui Bonucci către Cristiano Ronaldo: „Știe că o s-o încaseze” + Mancini visează la titlul Mondial

Bonucci l-a avertizat pe Cristiano în perspectiva probabilului baraj pentru calificarea la Mondiale// Foto: IMAGO / Gribaudi-ImagePhoto
Bonucci l-a avertizat pe Cristiano în perspectiva probabilului baraj pentru calificarea la Mondiale// Foto: IMAGO / Gribaudi-ImagePhoto

Articol de - Publicat luni, 27 decembrie 2021 12:19 / Actualizat luni, 27 decembrie 2021 13:15

Leonardo Bonucci (34 de ani) l-a avertizat pe Cristiano Ronaldo (36 de ani) în perspectiva probabilului baraj pentru calificarea la Mondiale. Iar selecționerul Mancini visează la titlu!

Italia a ratat calificarea directă la CM 2022 și trebuie să treacă de două meciuri de baraj pentru a fi peste un an în Qatar. Semifinala cu Macedonia de Nord pare o formalitate și totul s-ar decide contra Portugaliei peste trei luni, cu condiția ca lusitanii să treacă de Turcia pe 24 martie.

Scandal uriaș la polonezi » Selecționerul Paulo Sousa i-a „lucrat” și a semnat cu Flamengo! „Ești un laș! Dezertor”
POLONIA
Scandal uriaș la polonezi » Selecționerul Paulo Sousa i-a „lucrat” și a semnat cu Flamengo! „Ești un laș! Dezertor”

„Lecția din toamnă”

Fundașul azzurro este foarte optimist și nu concepe să nu facă pasul decisiv: „Playoff-ul mondial? Am vorbit cu Ronaldo și el știe că o s-o încaseze. Vreau să le fac și un cadou copiilor mei care nu au văzut niciodată Italia la Cupa Mondială

Ce s-a întâmplat în toamnă ne va servi drept lecție, vom vedea ce se va întâmpla pe teren, dar sunt sigur că vom avea două spectacole grozave. Contra Macedoniei de Nord sunt sigur că ne vor aștepta mulți suporteri în Sicilia”, a declarat Leonardo Bonucci.

Mancini: „Zaniolo și Scamacca pot crește mult”

Roberto Mancini este chiar mai optimist: „Vom fi la Mondial pentru că suntem puternici. Pentru că am fost cea mai bună echipă de la Euro, pentru că am câștigat pe merit și că am pierdut o singură dată în ultimii trei ani”. 

Antrenorul italian avertizează în interviul din Gazzetta dello Sport: „Cu Zaniolo și Scamacca putem câștiga Cupa Mondială, nu mă gândesc decât la asta. Totul depinde de ei, de condiția fizică și de continuitatea jocului pe care o vor putea demonstra. Scamacca are totul pentru a deveni un vârf complet. 

El marchează în toate felurile, are calități fizice si tehnice. De acum până în playoff mai are trei luni, pentru un tânăr ca el și ca Nicolo Zaniolo este destul timp și încă poate să creasca mult”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scandal uriaș la polonezi » Selecționerul Paulo Sousa i-a „lucrat” și a semnat cu Flamengo! „Ești un laș! Dezertor”

Măsuri drastice în Anglia împotriva abuzurilor rasiste online » Noua lege intră în vigoare din 2022

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
brazisio
brazisio  •  28 Decembrie 2021, 03:35

Ba da-ma dracul chiar credeti ca ronaldo face khacatul praf...serios? la nationala a fost 0 ...stiu ca nu vreti sa credeti dar asta e adevarul. Ce euro ca acolo el nu a jucat finala si l-a facaut mare amicul eder. ii sparg broscarii

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  27 Decembrie 2021, 17:38

De ce Italia joacă finaka în iunie iar restul în martie, la 3 zile după semifinale?

ursul_supraponderal
ursul_supraponderal  •  27 Decembrie 2021, 17:07

Cand juca Ronaldo la Juve, toti erau catelusi cabd vorbea el in vestiar. De cand a plecat au inceput catelusii sa latre. Fetita de Dybala, obositul asta de Bonucci. Au prins curaj. Ii bate Portugalia la zero pe unde-i prinde.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează