INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Provocare incredibilă pentru Mourinho: "Dacă ai c...e, semnează cu noi"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2016 15:31

Jose Mourinho este liber de contract, după ce a fost demis în decembrie de Chelsea, și are mai multe oferte de contract.

Deși se spune că tehnicianul portughez este foarte aproape de Manchester United, acesta a primit o ofertă surpinzătoare, de la Leeds Untied, echipă din Liga a 2-a din Anglia.

"I-m spus lui Mourinho «Dacă ai c...e, vino și antrenează la Leeds. Adu echipa înapoi în Premier League și calific-o în Champions League». Asta înseamnă să ai c...e.

Vrei să demonstrezi că mai ești antrenor pregătind-o pe Manchester United? Dacă vrei sa revii în fotbal, vino cu mine", a spus Massimo Cellino, patronul lui Leeds, potrivit Mundo Deportivo.

Leeds a cucerit trei titluri de campioană în Anglia, o Cupă a Angliei și o Cupă a Ligii. În prezent, Leeds este pe locul 12, din 24, în Championship.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
llight
llight  •  18 Aprilie 2016, 20:51

La o scurta vizita pe internet am mai gasit cativa fundasi mititei pe care i-am omis in prima postare : Cafu , Carlos , Thuram , Candela , Samuel , Costacurta , Maldini , Lucio , Hierro , Keown . Iar in toata pleiada asta de super fundasi existau : Ronaldo ( the real one) , Vieri , Inzaghi , del Piero , Batistuta , Montella , Crespo, vanNistelrooj , Henry , Shearer , Owen , Kluivert ,Raul , Morientes ..etc

llight
llight  •  18 Aprilie 2016, 20:18

Imi aduc aminte cu mare placere de perioada anului 2000 cand apucam sa vad cate un meci al celor de la Leeds . Incepand cu portarul batran si experimentat Martin si terminand cu pustiul blond din atac Alan Smith . Pe langa asta aveau o aparare top 3 ( Ferdinand , Kelly, Harte ) un mijloc care cara intotdeauna pianul (Kewell , Bowyer , Dacourt si un atac destul de tanar format din Viduka , Keane , Smith si Bridges . Echipa fara nume mari (multi tineri ) care reuseau sa se bata cu Manchester United( Silvestre, Blanc , fratii Neville , Scholes , Giggs , Veron , vanNistelrooj) sau Arsenal unde erau in glorie Vieira , Henry, Ljungberg , Petit , Overmars etc... Cea mai frumoasa perioada a fotbalului vazut de mine ..fara zei ca Messi si Ronaldo dar cu echipe din Italia , Spania, Anglia care aveau pe putin 4 sau 5 pamanteni vanjosi la echipa . Perioada aceea a fost a fundasilor de fier ( Zanetti , Cannavaro , Blanc, Nesta , Ferdinand, Adams ..etc ) unde s-a remarcat adevaratul Ronaldo ...astazi nu reusesc sa numesc 5 fundasi de top din europa . Sa auzim numai de bine , si sper ca Leeds sa revina in Premier desi nu am fost si nici nu sunt un mare fan al fotbalului englez :D

steaua.libera
steaua.libera  •  18 Aprilie 2016, 17:49
Postat de bvd_magheru pe 18 Aprilie 2016, 16:52

Leeds nu si-a mai revenit dupa ce a fost eliminata de Craiova . Cam demultisor .

A jucat in grupele Ligii la finalul anilor 90. Imi amintesc un meci cu Barcelona, gol din foarfeca dat de Rivaldo.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează