CAMPIONATE  ·  GERMANIA

Provocare pentru Gigi Becali! Ce s-a întâmplat la un meci din Germania :D

Jucătorii lui St.Pauli au pierdut clar meciul cu Darmstadt // FOTO: Guliver/GettyImages +10 FOTO
Jucătorii lui St.Pauli au pierdut clar meciul cu Darmstadt // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 24 mai 2020 13:58

Jos Luhukay, managerul lui St.Pauli, a introdus patru jucători în minutul 61 al meciului cu Darmstadt, din 2. Bundesliga, când echipa lui era condusă cu 1-0, forțând egalarea. Ulterior, echipa lui a mai încasat trei goluri. Scor final, 0-4.

Dacă Gigi Becali, patronul FCSB, s-a lăudat că va intra în istorie cu patru schimbări făcute la pauză, există cineva care i-a luat-o înainte. Profitând de derogarea oferită de FIFA în vremurile de pandemie, St. Pauli a stabilit recordul înlocuirilor în fotbal. Patru dintr-un foc, chiar dacă nu între reprize! Numai că nu i-a ajutat deloc antrenorului Jos Luhukay, formația lui fiind surclasată, sâmbătă, 0-4 la Darmstadt.

Rezerva a ratat un 11 metri

Olandezul a mutat la 0-1, forțând egalarea. I-a scos pe Taschi, Gyökeres, Benatelli și Buballa și a mizat, de la mijloc în sus, pe Flum, Diamantakos, Coordes și Veerman, operațiunea derulându-se în minutele 61 și 62. 

Urmarea? St. Pauli a mai încasat trei goluri (74, 78, 89), al doilea înainte să-și consume a cincea modificare, iar Diamantakos a ratat un penalty și șansa consolării în 90+1!

FOTO. Imagini spectaculoase din etapa 27 din Bundesliga

+11 FOTO

VIDEO. Adrian Porumboiu, reacție incredibilă la GSP Live, după reluarea Bundesliga: „E ca o partidă de sex prea protejată”

Citește mai multe știri din Bundesliga: Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1