INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Provocare pentru Gigi Becali! Ce s-a întâmplat la un meci din Germania :D

Jucătorii lui St.Pauli au pierdut clar meciul cu Darmstadt // FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
Jucătorii lui St.Pauli au pierdut clar meciul cu Darmstadt // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 24 mai 2020 13:58

Jos Luhukay, managerul lui St.Pauli, a introdus patru jucători în minutul 61 al meciului cu Darmstadt, din 2. Bundesliga, când echipa lui era condusă cu 1-0, forțând egalarea. Ulterior, echipa lui a mai încasat trei goluri. Scor final, 0-4.

Dacă Gigi Becali, patronul FCSB, s-a lăudat că va intra în istorie cu patru schimbări făcute la pauză, există cineva care i-a luat-o înainte. Profitând de derogarea oferită de FIFA în vremurile de pandemie, St. Pauli a stabilit recordul înlocuirilor în fotbal. Patru dintr-un foc, chiar dacă nu între reprize! Numai că nu i-a ajutat deloc antrenorului Jos Luhukay, formația lui fiind surclasată, sâmbătă, 0-4 la Darmstadt.

Rezerva a ratat un 11 metri

Olandezul a mutat la 0-1, forțând egalarea. I-a scos pe Taschi, Gyökeres, Benatelli și Buballa și a mizat, de la mijloc în sus, pe Flum, Diamantakos, Coordes și Veerman, operațiunea derulându-se în minutele 61 și 62. 

Urmarea? St. Pauli a mai încasat trei goluri (74, 78, 89), al doilea înainte să-și consume a cincea modificare, iar Diamantakos a ratat un penalty și șansa consolării în 90+1!

FOTO. Imagini spectaculoase din etapa 27 din Bundesliga

+5 FOTO

VIDEO. Adrian Porumboiu, reacție incredibilă la GSP Live, după reluarea Bundesliga: „E ca o partidă de sex prea protejată”

Citește mai multe știri din Bundesliga: 

Îi place galbenul! Record incredibil pentru un jucător din Bundesliga

Bayern - Eintracht Frankfurt 5-2 » Bavarezii și-au luat revanșa pentru meciul din tur, într-o partidă-spectacol pe Allianz Arena

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează