INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG a refuzat o ofertă absolut halucinantă pentru Neymar » Real Madrid oferea trei staruri și 100 de milioane de euro

Articol de - Publicat joi, 22 august 2019 13:20

PSG refuză şi noul pachet de la Real Madrid pentru Neymar: 100 de milioane de euro plus Gareth Bale, James Rodriguez şi Keylor Navas. „Nu pleacă decât dacă oferta ne satisface”, anunţă directorul sportiv Leonardo.

Transferul lui Neymar de la PSG se transformă tot mai mult în Misiune Imposibilă. Barcelona şi Real Madrid se întrec în oferte, însă campioana Franţei le respinge pe bandă rulantă. După ce a spus pas şi unei a doua propuneri blaugrana, 20 de milioane de euro pentru împrumut şi 150 de milioane opţiune de cumpărare, Los blancos au supralicitat. 100 de milioane plus Bale, James şi Keylor Navas, susţine L'Equipe. Şi din nou, NU! 

„Are calitate fenomenală”

Cotaţi de transfermakt.de la 120 de milioane, jucătorii incluşi în pachet ar fi ridicat oferta aproape de banii pe care i-au cheltuit şeicii cu brazilianul în 2017. Numai că galezul şi columbianul erau şi aşa indezirabili pentru Zidane, costaricanul, rezerva lui Courtois, iar Parisul a strâmbat din nas. "Condiţiile impuse pentru a accepta cedarea lui Neymar n-au fost întrunite. Clubul nu-şi permite să iasă în pierdere. Nu pleacă decât dacă oferta ne satisface. Altfel, ne vom păstra jucătorul de o calitate fenomenală", a anunţat directorul sportiv Leonardo.  

Rămâne nr. 1 la 11 metri! 

Tuchel îi lasă poarta deschisă brazilianului, pe care-l consideră „jucătorul său” şi făcând parte din „lotul său”, lucruri repetate la fiecare conferinţă de presă. Antrenorul neamţ a spus că, dacă va rămâne, Neymar va fi şi primul executant de penaltyuri. Absenţa lui s-a simţit grav la 1-2 cu Rennes. „Jucătorii cred că separarea de el fără o contrapartidă tehnică de top ar fi dramatică pentru o candidată la Ligă”, scrie cotidianul francez. 

180.000.000 de euroeste actuala cotă de piaţă a lui Neymar pe transfermarkt.de, în staţionare din ianuarie 2018

11 zileau mai rămas până la închiderea perioadei estivale de mercato în principalele campionate europene

CITEȘTE ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

George Pușcaș, cel mai slab dintre titulari: „Frustrat aproape tot meciul”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  22 August 2019, 14:34

" ...jucătorul de o calitate fenomenală..." - e buna asta !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează