INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Președintele lui PSG, mesaj amenințător: „Mbappe nu va pleca vreodată, pe bani sau gratis!”

Kylian Mbappe // foto: Imago
Kylian Mbappe // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2021 09:21 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 10:07

Nasser Al-Khelaifi (47 de ani), președintele lui PSG, asigură că Kylian Mbappe (22 de ani) nu va pleca de la Paris.

Viitorul lui Kylian Mbappe, incert în acest moment, provoacă foarte multe discuții în contradictoriu. Atacantul francez în vârstă de 22 de ani este văzut drept următorul transfer „galactic” pe care Real Madrid îl va realiza, dar el încă este legat contractual de PSG până în 2022.

Mbappe ar putea fi cumpărat în această vară, dacă între Real Madrid și PSG se va ajunge la un consens, sau ar putea pleca de la PSG liber de contract în 2022, după ce înțelegerea sa cu vicecampioana Franței va expira.

Totuși, Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, asigură că niciuna dintre aceste variante nu se va înfăptui.

Președintele lui PSG: „Kylian Mbappe va rămâne la Paris”

„Voi fi clar. Kylian Mbappe va rămâne la Paris! Nu îl vom vinde vreodată și nu va pleca vreodată gratis”, a transmis qatarezul pentru L'Equipe. 

Are tot ce îi trebuie în Paris. Unde ar putea să meargă? Ce club, la nivel de ambiție, poate concura cu PSG astăzi? Lucrurile merg bine, sper că vom ajunge la un acord pentru un nou contract. Aici e Paris, e țara sa natală. Are o misiune, nu doar de a juca fotbal, ci de a promova ligue 1, țara sa și capitala acesteia”, a adăugat Al-Khelaifi.

Din 2018 la PSG, Mbappe are pe masă o propunere de prelungire a contractului, dar tergiversează luarea unei decizii în acest sens.

Karim Benzema: „Ar fi ideal ca Mbappe să vină la Real Madrid”

Între timp, Real Madrid lucrează la transferul său. În urmă cu câteva zile, Karim Benzema, atacantul clubului spaniol, a declarat că „ar fi ideal dacă Mbappe ar veni la Real”.

„Toți marii jucători vor să ajungă la Real Madrid într-o bună zi, sper ca el să facă asta rapid, dacă dorește să părăsească PSG, care este de asemenea o echipă bună”, a mai spus Benzema pentru AFP.

132de goluri și 61 de pase decisive are Mbappe în 171 de meciuri la PSG. Este cotat de Transfermarkt la 160.000.000 euro, fiind astfel cel mai valoros fotbalist al lumii

VIDEO. TOP 5 goluri Kylian Mbappe în ultimul sezon de Ligue 1

Mai multe știri din fotbalul internațional:

ANGLIA - ROMÂNIA: Doi „tricolori” au refuzat să îngenuncheze pentru mișcarea „Black Lives Matter” » Huiduieli pe Riverside

Presa din Arabia Saudită face un anunț de ultim moment despre Constantin Budescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close