INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Antrenorul lui Angers se revoltă: „Simt furie. Deciziile arbitrilor au făcut diferența cu PSG”

Kylian Mbappe reclamă o lovitură primită în meciul cu Angers // foto: Imago Images
Kylian Mbappe reclamă o lovitură primită în meciul cu Angers // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 12:30 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 12:42

Angers acuză deciziile arbitrului Bastien Dechepy, între care penalty-ul din PSG a câștigat cu 2-1 meciul de vineri seară și ofsaid la golul egalizator.

PSG a câștigat prologul etapei a 10-a din Ligue 1, dar cei ce de la Angers s-au plâns de arbitraj. Mai ales de decizia în urma căreia Bastien Dechepy a acordat un penalty în minutul 86, pentru un henț al lui Capelle, la scorul de 1-1. Kylian Mbappe a transformat lovitura și trupa lui Pochettino a învins. Inițial, centralul văzuse fault în atac, apoi a consultat VAR și a arătat punctul cu var.

Gerald Baticle, antrenor Angers: „O mare nedreptate”

„Este un sentiment de mare nedreptate, chiar furie. Am spus mereu că nu voi comenta deciziile arbitrilor, dar este greu de acceptat o astfel de decizie. VAR corectează 70-80% dintre erori. Noi am fost în cealaltă parte, de 20-30%, este dureros. Jucătorii mei sunt frustrați, e foarte greu. 

VAR-ul a văzut hențul, dar n-a văzut faultul comis asupra fundașului nostru, la începutul acțiunii”, a acuzat antrenorul Gerald Baticle, citat de L'Equipe.

Ofsaid la primul gol marcat de PSG? 

Mbappe a creat și primul gol al gazdelor, din centrarea lui egalând Danilo Pereira. „În plus, la primul gol, analistul meu video a găsit un unghi din care se observă că Mbappe era în ofsaid. Este foarte greu să acceptăm această înfrângere. Am jucat foarte bine în prima repriză. PSG ne-a dominat în repriza a doua, a făcut presing și s-a apropiat de poarta noastră. Dar deciziile de arbitraj au făcut diferența. 

Este o situație incredibilă, frustrare imensă. Nu cred că e bună această situație nici pentru PSG, care este o mare campioană, dar n-are nevoie de victorii cu astfel de decizii ale arbitrilor”, a conchis Baticle.

Cu succesul în fața celor de la Angers, PSG a ajuns la 37 de victorii din 37 de meciuri pe teren propriu în care Kylian Mbappe a înscris.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cosmin Olăroiu, pe lista echipei naționale! Condițiile pe care le pune pentru a deveni selecționer

Marcelo pleacă de la Real Madrid! S-a înțeles deja cu noua echipă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  16 Octombrie 2021, 14:45

100% corect, deja psg devine in franta ceva dizgratios iar ce a facut arbitrul aseara se numeste servilism

Vezi toate comentariile (1)
Comentează