INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG // Dani Alves și Thiago Silva, două dintre victimele spargerilor din Franța: pagube de milioane de euro!

Dani Ales // FOTO: Guliver/Getty Images
Dani Ales // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2019 11:03

Dani Alves, brazilianul lui PSG călcat de hoţi pe 20 februarie, în timp ce evolua cu Montpellier, este ultima victimă din seria începută la finele lui noiembrie de Choupo-Moting. Pagubele sunt de câteva milioane de euro.

Cei mai bine plătiţi jucători din Ligue 1 sunt şi cei mai expuşi unor furturi. Bandele de hoţi ştiu cât câştigă şi îi vizitează tot mai frecvent în lipsă pe campionii Franţei.

Cotidianul L'Equipe a publicat o anchetă, remarcând că în ultimele trei luni s-au înmulţit spargerile de locuinţe ale fotbaliştilor lui PSG, pagubele ridicându-se deja la câteva milioane de euro. Ultima victimă este Dani Alves, care, pe 20 februarie, în timp ce evolua contra lui Montellier (5-1), a fost căutat la reşedinţa din Neuilly-sur-Seine, dispărându-i ceasuri de zeci de mii de euro.

Pradă de 1,5 milioane

Pe 22 decembrie, conaţionalul brazilian Thiago Silva a păţit la fel, la partida cu Nantes. Infractorii au profitat că jucătorii au uitat să pună alarma şi au pătruns, de pe o terasă, în locuinţa din cartierul Villa Montmorency, plecând cu o pradă consistentă.

Au făcut chiar mai multe curse (surprinse de camere), bijuteriile, ceasurile şi celelalte obiecte de preţ, adunate într-o valiză în culorile clubului parizian, fiind evaluate la 1,5 milioane E!

Jafuri la Lyon şi OM

Trista serie a hold-up-urilor a fost deschisă de Eric Choupo-Moting, pe 28 noiembrie. Paguba în obiecte de lux, 700.000 de euro. Iar hoţii au mai încercat o dată, dar camerunezul s-a lecuit şi s-a protejat cu alarma. Şi PSG nu e unicul club vizat de spargeri.

Alte patru au avut loc la Lyon, Memphis Depay fiind de două ori jefuit în acest sezon. Pe listă se adaugă Jacques-Henri Eyraud, preşedintele lui OM, cu o captură de 100.000!

"Este încă greu de stabilit dacă seria de jafuri din locuinţele jucătorilor lui PSG e opera unor răufăcători care acţionează exclusiv la starurile din fotbal"
Înalt funcţionar din Prefectura poliţiei din Paris

Vezi și: Seară teribilă pentru Benzema! Hoții i-au spart casa în timpul meciului cu Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1384297644925567
Cristian Valentin Constantinescu  •  01 Martie 2019, 11:52

Dani Alves, francezul lui PSG.... Doar ca Dani Alves nu este francez :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează