INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG dorește să transfere un jucător de la Chelsea » Francezii vor să profite de relația proastă a acestuia cu antrenorul Sarri

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 16:10

Paris Saint-Germain intenționează să îl transfere pe mijlocașul defensiv N'Golo Kante de la Chelsea.

Conform jurnaliștilor de la goal.com, Kante ar putea să plece pe Parc des Princes la sfârșitul acestui sezon competițional, având în vedere relația nu tocmai bună cu antrenorul englezilor de la Chelsea, Maurizio Sarri.

Mijlocașul francez, în vârstă de 27 de ani, a semnat recent un nou contract cu Chelsea, însă oficialii celor de la PSG cred că mai au o șansă să îl transfere în vara acestui an.

N'Golo Kante are 29 de apariții în acest sezon pentru Chelsea și a înscris patru goluri în toate competițiile. Proaspătul câștigător al Cupei Mondiale din 2018 cu reprezentanta Franței a fost transferat de Chelsea în anul 2016 de la Leicester City pentru suma de 30 de milioane de euro. Acesta a mai evoluat în cariera sa pentru Boulogne și Caen.

(de Cosmin Olteanu)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close