INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONTRACT

PSG e echipă de categoria B! Neymar a pierdut bani după transfer » Clauzele contractului cu Nike sunt incredibile

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2018 10:33

Neymar, starul lui PSG, este din nou în centrul atenției, după ce s-a accidentat și va rata meciul cu Real Madrid, din returul optimilor UEFA Champions League, de marți.

Presa din Brazilia a publicat o parte contractul lui Neymar, 26 de ani, cu sponsorul tehnic, Nike, semnat în 2011 și care se va încheia în 2022. Nike îi dă lui Neymar 40 de milioane de dolari pe an.

Una dintre clauzele contractului prevede ca Neymar să primească o primă în funcție de echipa la care joacă. Dacă Neymar este la o echipă de "categorie A", Barcelona, Real Madrid, Chelsea, AC Milan, Manchester United, Arsenal, Juventus, Bayern și Inter Milan, brazilianul primește 1 milion de dolari pe an.

Neymar primește 500.000 de euro pe an primă dacă joacă la o echipă de "categorie B". În această categorie intră echipe din primele trei ligi din Europa, care s-au calificat în optimile UEFA Champions League în trei din ultimii cinci ani. PSG nu intră în această categorie, potrivit Mundo Deportivo.

Astfel, după transferul de la Barcelona la PSG, în vara lui 2017, Neymar a pierdut o parte din bonusuri.

Bonus pentru Balonul de Aur

Cel mai mare bonus îl va primi Neymar dacă va câștiga Balonul de Aur. Pentru primul astfel de trofeu, Neymar va primi 1 milion de dolari, pentru al doilea succes va primi 2 milioane de dolari, pentru al treilea Balon de Aur va încasa 3 milioane de dolari, iar de la al patrulea trofeu, Neymar va câștiga 4 milioane.

Dacă Brazila câștigă Campionatul Mondial, Neymar primește 50.000 de dolari. Dacă va ieși golgeterul turneului, Neymar va mai lua 200.0000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bodrin
bodrin  •  03 Martie 2018, 12:05

Iarasi apar in postare aiureli de repetenti. La inceputul postarii se scrie ca Neymar va primi/ primeste de la Nike 40 milioane USD pe an; dupa aceea autorul ne da amanunte: daca joaca la o echipa din categoria A, va primi 1 milion pe an, daca ar juca la una de categorua B, ar prumi 500 000 pe an,...Dupa ce am citit asta nu am mai avut curajul sa citesc postarea in continuare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează