INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG e în altă galaxie! Neymar a făcut ieri vizita medicală și ajunge azi la Paris » Când se oficializează transferul secolului » Francezii dau 222 de milioane!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 03 august 2017 10:48

Pentru Ligue 1, aproape că nu mai e nimic de făcut. Ratând titlul sezonul trecut, PSG vrea revanșa. Și a jucat totul în mercato cu banii proprietarilor qatarieni, realizând transferul secolului.

PSG i l-a răpit Barcelonei pe Neymar, pentru care va plăti o clauză de reziliere exorbitantă. 222 de milioane de euro. Mai mult decât dublu față de precedentul record: Pogba, de la Juventus la Manchester United, în 2016, care a costat 105 milioane.

Miercuri, după ce și-a luat adio de la coechipieri și a anunțat clubul blaugrana că pleacă, brazilianul de 25 de ani s-a urcat într-un avion privat (alături de tatăl său) și s-a oprit la Porto. Nu era o călătorie de relaxare. Acolo îl aștepta compatriotul Maxwell, care tocmai și-a încheiat cariera, devenind coordonator sportiv la PSG. Cu el venise și Éric Rolland, doctorul grupării pariziene. Și Neymar a făcut vizita medicală la Porto!

Azi, sud-americanul va sosi la Paris cu un avion privat, iar mâine, cel mai probabil, tranzacția va fi oficializată. Sâmbătă, el va asista pe Parc des Princes la meciul cu Amiens, din prima etapă, și, de luni, va începe pregătirea la Camp des Loges. PSG s-a teleportat într-o altă galaxie. 

30.000.000 €va câștiga Neymar la PSG în fiecare an până în 2020

120.000.000 € va achita anual clubul parizian pentru starul paulista

70.000.000 €va trebui să obțină PSG din transferuri în această vară pentru a respecta fair-play-ul financiar

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează