INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG îi triplează salariul lui Kylian Mbappé! Contract NĂUCITOR pentru jucătorul ademenit să vină la Real Madrid

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 12:47

PSG i-a propus un nou acord lui Mbappe: 40 de milioane de euro anual, salariu peste cel al lui Neymar. Potrivit Le Parisien, Kylian nu se grăbeşte, Real Madrid pregătind o ofertă de 300-400 de milioane!

PSG face orice pentru a nu-l pierde pe diamantul său cel mai de preţ. Kylian Mbappé e ademenit să rămână la campioana Franţei cu un contract năucitor.

Conform cotidianului Le Parisien, atacantului de 20 de ani i s-a propus triplarea salariului, până la 40 de milioane de euro net pe sezon. Peste nivelul lui Neymar, pe care l-a depăşit deja la numărul tricourilor vândute! Ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Thomas Tuchel. 

Noul capriciu al lui Pérez 

Sursa citată scrie că golgeterul francez mai trebuie numai să semneze actele, însă nu se grăbeşte. A aflat şi despre noua ofensivă pregătită de Real Madrid, refuzată de Kylian acum 2 ani, când a plecat de la Monaco.

Florentino Perez ar fi dispus să investească o mică avere, 300-400 de milioane de euro, în această mutare. O propunere indecentă, mult peste recordul de 222 de milioane E, stabilit de transferul lui Neymar de la FC Barcelona. Mbappé fusese cumpărat de clubul patronat de emirul Qatarului cu 180 de milioane de euro. 

Vezi și: 

Romelu Lukaku și Lautaro Martinez, cele două tunuri ale lui Inter, complotează împotriva lui Dortmund în Liga Campionilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează